Suzuki SWİFT Hibrit Deneyimi

Abdullah
30 Nisan 2024 13:51

Burada bir arkadaşımız 2023 Suzuki SWİFT Hibrit ile ilgili bir şikayette bulunmuş ve şehir içinde 8, şehir dışında 5 litre altına düşmediğini belirtmiş. Benim bu konudaki tecrübem ise çok farklı. Tam bir yıldır aynı aracı kullanıyorum. İlk bir iki ayda, biraz da dikkatli kullandığım için ortalama yakıt tüketimi 4.6 civarındaydı. Zamanla arabaya alıştıktan sonra biraz da hız yapmaya başladım. Her zaman değil ancak bazen otoyolda 170-175 hız değerini de gördüm. Şu anda ortalama yakıt tüketimi şehir içi dışı 4.8 civarında. Aracın şerit takibi ve değiştirme fonksiyonu, kör nokta uyarısı ve diğer güvenlik birimleri mükemmel ve çok memnunum. Benim tek memnun olmadığım husus, araçtaki navigasyon sisteminin yetersiz olması. 1. Sistem sadece Android Auto ve CarPlay ile entegre edilebiliyor. Ben ise Huawei telefon kullanıyorum, Google hizmetleri olmadığı için sistem tanımıyor. 2. Bazen çok nadir arka yanaşmalarda şerit ve yakınlık çizgilerini göstermediği oluyor. Son dört arabam da Suzuki serisiydi. Suzuki'den vazgeçmek istemiyorum ancak navigasyon desteği de artık yeni araçlarda çok önemli. Suzuki'nin yeni araçlarında Huawei desteğini vermesini beklerim. T** Huawei ile akıllı araç konusunda işbirliğine başladığını okudum. Huawei'nin navigasyon sistemi Android Auto'nun kat kat üzerinde. Bu önemli ayrıntıyı hatırlatmak istedim.

30 Nisan 2024 14:31 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

30 Nisan 2024 16:19

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Suzuki SWİFT Hybrid Yakıt Tüketim Aldatmacası

Volkan
04 Nisan 2024 10:31

Hibrit Araçta Beklenenden Yüksek Yakıt Tüketimi Şikayeti

Serap
03 Mayıs 2025 14:08

Suzuki SWIFT Şanzıman Sorunu: Servislerden Çözüm Bulamıyorum, Mağdurum

16 Eylül 2025 21:22
Cantürk sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara İle Yolda Kalıyorum

Cantürk
11 Mart 2024 13:21
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki SWİFT Sıfır Araç Sorunlu

Cemil