İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Servislerin Yetersizliği İlgisizlik Markaya Ve Kullanıcısına Sahip Çık

İsmail
12 Ağustos 2023 15:25

10 yıldır Suzuki burgman uh 200 kullanıcısıyım. Tarafıma tamir bakım yetkili servisi verilmesini istiyorum çünkü beni tamirci yaptı. Sizin servis diye seçtikleriniz bizi mağdur ediyorlar. Ellerinde yağ süzgeci hava filtresi bile yok parçalar hep yurt dışı sipariş diyorlar tamir bakım için 15 - 30 gün arası gün veriyorlar. 2019 öncesi motorlara bakmıyoruz diyorlar aracımız hiç çalışmıyor binemiyoruz mağduruz dediğimizde araç yolda kaldı dediğimizde çekmiyorlar ve servis günü veriyorlar. Sıradan bakım için gün verdikleri gibi araç kullanılamaz halde olduğunda bakım için gelecekler gibi sıraya alıyorlar. Aracımı kullanamıyorum. Var mı böyle bir ilgisizlik sahipsizlik

13 Ağustos 2023 10:20 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

05 Eylül 2023 14:37

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Fatih
08 Haziran 2023 18:56

Puminka
28 Şubat 2025 20:47
Bajaj Yeni Model Motosikletin Parça Tedarik Sorunu

Suzuki Burgman UH200 Geri Çağırma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Murat
08 Ağustos 2025 15:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 19:38
Süleyman sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2025 16:48
"Fabrika merkez servis müdürü M**** Bey ve E**** Bölge servis Müdürü A****Bey' in girişimleri ve katkıları ile şikayet konusu giderildi. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde sorunumun çözülmesinde katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."