Semih sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Servis Hizmeti (Herter)

17 Nisan 2024 18:55

Suzuki Motor Servis Hizmeti
Ankara Herter'de yaptırmış olduğun yağ bakımı ve varyatör değişimi sonrası burgman 200 motorumun hız göstergesi ve km saatinin eve gidince çalışmadığının fark ettim. Hava şartları sebebi ile motoru kullanma fırsatım olmadı. Havaların ısınmasıyla servise tekrar götürdüm. Km saatinin servisten çıktığım ile aynı olduğunu belirterek bakım sıranda istemeden'de olsa soketin çıkmış olabileceğini belirtim. Servisteki yetkili arkadaşların cevabı yapılan işlemin bu arızaya sebep olmayacağını söyleyerek başlarından atmaya çalıştılar. Israrım sonrası yoğun olduklarını ve Ankara'da bulunan bir başka servis olan doğan trend yönlendirdiler. Kontrol etmeleri için zorda olsa ikna ettik.
Aradan 2-3 saat geçtikten sonra aradılar sorunun olabileceği parçaları söyleyerek tekrardan doğan trend götürmemi söylediler. Suzuki gibi bir markanın servis hizmeti böyle olmamalı.

18 Nisan 2024 08:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

25 Nisan 2024 12:58

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

25 Nisan 2024 13:48

Gerekli bilgilendirme yapılmıştır demek bir başka servise yönlendirmek ve arızanın tespiti için ücret talep ettiklerini hatırlatmak oldu sadece Böyle bir servis politikası ile ilk defa karşılaşıyorum Servise girmeden önce çalışan fonksiyon çıktıktan sonra arıza oluyor ve ustanın söylediği yaptığımız işlemin onun alakası olmadığın bakamayız çok yoğunuz gibi sözler söylemesi yetkili servise yakışmayan davranış Konuyu gerekli yerlere görselleri ve serviste yapılan işlemlerin, girmeden önce km bilgilerinin olduğu noter satış belgeleri ile şikayet bulunacağım

Suzuki Burgman UH200 Geri Çağırma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Murat
08 Ağustos 2025 15:50
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Burgman 125 Street EX: Eksik Servis Ve Kronik Sorunlar

Ferhat