Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Suwen Hayalet Sütyen, Gerçek Dışı

Suwen Hayalet Sütyen, Gerçek Dışı
30 Temmuz 2024 02:32

Kızılay Suwen mağazasından, 28.07.2024 tarihinde 3 adet hayalet sütyen aldım, kullanımı rahat 6 ay garantili dediler. Mavi rengini bugün denedim. Göğsü sarmıyor, eğilip kalktığımda göğüslerim sütyenin ortasına kayıyor, rahatlığı anlatım dışı, aksine aşırı rahatsız bir sütyen. Sürekli çekiştirip düzeltmekten gün boyu sinir oldum, göğsü sarmıyor, sürekli dışarı taşırıyor. Satış temsilcileri kullanmadıkları sütyeni tavsiye ederek pazarlamasın. Yarın gidip ikisini iade edeceğim. Burada yazılanları okuyunca Suwen'den sütyen alınmaması gerektiğini düşündüm. Yarın sorunsuz iademi gerçekleştirmek istiyorum. Sütyenleri verip pijama alma kararındayım, çünkü pijamalarında hiç sorun yaşamadım.
Saygılar,

30 Temmuz 2024 09:53 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza ulaşamadık. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla SUWEN

31 Temmuz 2024 10:04

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

09 Ağustos 2024 10:28

Şikayetim çözümlenmedi, 2 gün sonra mağazaya gittim, etiketleri söktüğüm için iade almadılar, aradıklarında da aynı şeyi söylediler. 1 ini kullandım, ne kadar bozuk kötü bir ürün olduğunu yazdım, 2 sini iade edip pijama alayım dedim maalesef bu marka ürününün arkasında değil 6 ay garantili diye satıyor, ne kullandığımı ne de kullanmadıklarımı iade almıyor. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim, çalıştığım için henüz vakit ayıramadım.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
16 Eylül 2025 23:48
Eda sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 16:32
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
22 Ocak 2024 12:48
"Tunalı Suwen personel Line teşekkür ediyorum enerji dolu"

Suwen Sütyenlerde Çıkmayan Ağır Koku

Rumeysa