Şafak sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2023 19:43
Şafak'ın Teşekkür Mesajı
“Suchico tarafından arandım ve kupon hesabıma eklendi. Keşke ilk başta bunu yapsaydınız da hiç uğraşmasaydık. Teşekkürler.”

2.11.2023 tarihinde Sushico'dan verdiğim siparişin içinden çıkan reklam broşüründe QR kodu verilmiş ve şöyle yazılmış:
Sushico uygulamasını hemen indirin, uygulamadan vereceğiniz ilk siparişinizde 100 TL indirim kazanın!

Denilmiş. Bugün QR kodunu okutarak uygulamayı indirdim ve sipariş oluşturdum. Ödemeyi yaptım, herhangi bir indirim yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, bana bu indirimden yararlanamayacağım söylendi. Daha önceden hesabım olduğu için bu indirimi alamayacağım söylendi.

Sushico müşterilerini bu broşürle yanlış yönlendiriyor. Broşürün hiçbir yerinde eğer önceden hesabınız varsa indirimden yararlanamazsınız yazmıyor, broşürde yazan şey, Uygulamayı indirin ve uygulamadan vereceğiniz ilk siparişte 100 TL indirim kazanın yazıyor. Telefon hattındaki R**** Hanım uygulama ve internet sitesi aynı şey deyip kestirip attı bir de.

Uygulama ayrı şey internet sitesi ayrı şeyler! 100 TL indirimin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

26 Kasım 2023 11:08 (Şikayetten 15 saat sonra)
28 Kasım 2023 01:42

Sushico Kampanya Şaşkınlığı

Zühre
18 Nisan 2024 18:40
Sushico Kampanya Şaşkınlığı
Azra sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 13:18