Kader sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 10:19

Merhaba, Lüleburgaz SuperStep mağazasından 26 Kasım 2024 tarihinde Ugg bot aldım ve sadece 3 gün kullandım. Botun üst kısmında bollaşma ve kat izi oluştu. 30 Kasım'da mağazaya götürdüm, incelemeye göndereceğiz dediler ve bugün gelen cevap iade değişim yok. Ben 10.000 TL verdiğim botları böyle giymek zorunda değilim.

14 Ocak 2025 07:58

SuperStep Lüleburgaz mağazasından aldığım 3 gün sonra incelemeye gönderdiğim ürünüm için gelen cevap kullanım hatası pardonda inceleme hatası olabilir mi? Ben ürünü kurumsal bir firmadan alıyorum garantisi olduğu için bu bildiğiniz üretim hatası bunu müşteriye mal etmeye çalışmak yakışmıyor benim ayaklarımda sorun yok şu bir yıl içinde sizden tam 10 çift ayakkabı aldım inceleyebilirsiniz sistemlerinizi hiçbirini incelemeye göndermedim sorun yaşamadım çünkü ama sorun yaşadığım ürün için müşteriyi suçlamak hoş bir davranış değil lütfen sorunu çözünüz

Ek
04 Ocak 2025 10:21

Daha önce de yapmış olduğum şikayetimi tekrarlamak istiyorum tam bir hayal kırıklığısın SuperStep Lüleburgaz mağazasından aldığım ve sadece bir kez giydiğim ugg botlarımın bir tekinde yaşadığım katlanma sorunu ve çekme durumunu bu kez de üretim hatası yok diyerek cevaplamışlar şaka mı bu durum peki neden diğer tekin de yok bunu da açıklar mısınız

Ek
20 Aralık 2024 10:32 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

04 Ocak 2025 10:16

04 Ocak 2025 10:40

Tam bir hayal kırıklığısın SuperStep Lüleburgaz mağazasından aldığım ve sadece bir kez giydiğim ugg botlarımın bir tekinde yaşadığım katlanma sorunu ve çekme durumunu bu kez de üretim hatası yok diyerek cevaplamışlar şaka mı bu durum peki neden diğer tekin de yok bunu da açıklar mısınız

14 Ocak 2025 07:43

Lüleburgaz SuperStep mağazasından aldığım ve sadece üç gün sonra incelemeye gönderdiğim ve bir kez ofis ortamında giydiğim ugg botlarımla ilgili yaşamış olduğum sorunu kullanıma bağlı diye açıklamak nedir pardon giymekten başka ne yapabilirdim evde kutusunda saklamak için almadım ürünü böyle bir açıklamayı kabul etmiyorum

14 Ocak 2025 07:50
Ugg Botlarda Hızlı Deformasyon Sorunu

Ürün kullanım kaynaklı olmuş olsa neden diğer tekinde yok ikisini aynı anda giydim sonuçta bu yapılan ürünün arkasında durmamaktır. Ürünün görselini tekrar ekliyorum

23 Ocak 2025 15:04
Ugg Botlarda Kalite Sorunu
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yıpranan UGG Botlar Ve Yetersiz Mağaza Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Türkan
28 Ekim 2025 19:10
Havin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 12:44
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Ugg Botlarda Dikiş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Ocak 2025 23:55
Ugg Botlarda Dikiş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 14:15