SuperStep'ten Converse Aldım Ve Ayakkabı Ayağıma İnanılmaz Vuruyor.

SuperStep'ten Converse Aldım Ve Ayakkabı Ayağıma İnanılmaz Vuruyor.
23 Kasım 2023 21:12

Samsun Piazza SuperStep mağazasından Converse aldım ürünü 3 haftada sadece 2-3 kere kullanabildim ürün ayağıma yanlardan inanılmaz derecede vuruyor resmen ayağımda ayakkabının dikişlerinin izi çıkıyor. Aynı Converse markalı diğer ayakkabılarım ayağıma vurmazken onun vurması çok garip gerçekten. Ürünün incelediğimde ise iç kısmındaki dikişlerinin çok çıkıntılı olduğunu fark ettim. (Resimde de dikiş kısımlarını işaretledim) Diğer aynı Converse markalı ayakkabımda ise böyle bir şey yok. Bariz bir şekilde üretim hatası ya da artık ürünün orijinalliğinden şüphe etmeye başladım.

26 Kasım 2023 13:19

2 gün önce convers markalı ayakkabının ayağıma vurduğuyla ilgili şikayet bildirmiştim beni arayıp mağazayı bilgilendireceğinizi söylediniz ama gittiğimde kimsenin haberi yoktu başka birinin Şikayetvar'dan şikayeti vardı çözüm odaklı yaklaşılmayacaksa söyleyin lütfen bu şekilde zaman kaybına sebep oluyorsunuz🙄

24 Kasım 2023 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

24 Kasım 2023 11:47

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Dilara
Dilara
26 Kasım 2023 13:15

Mağazaya şikayetimi bildireceğinizi söylemiştiniz ama gittiğimde kimsenin bir şeyden haberi yoktu 🙄Çözüm odaklı yaklaşamıyorsanız söyleyin lütfen bu şekilde zaman kaybına sebep oluyorsunuz🙄 SuperStep

08 Mart 2024 13:24
SuperStep Müşteri Hizmetleri Bilgisizliği

01 Mart 2024 14:25

Gülnaz
30 Mayıs 2024 17:31
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 09:42
Beste sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 12:14
"Mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim"
SuperStep İmalat Hatası Olan Urunu İncelemeden Geri Gönderdi.