17 Kasım 2024 | 21:35 tarihinde SuperStep web sitesi üzerinden belirli kampanya koşullarını karşılamak için ek ürünler almak suretiyle bir ayakkabı siparişinde bulundum.
23 Kasım 2024 14:52'de SuperStep tarafından aranarak "Siparişiniz gecikecek, iptal etmek mi istersiniz yoksa bekler misiniz? " sorusu aldım. İptal etmek istemediğimi, ürünü kampanyalı aldığım için memnun olduğumu ve bekleyeceğimi söyledim.
25 Kasım 2024 10:27'de tarafıma onayım alınmaksızın bir iptal mesajı iletilerek siparişim iptal edildi.
Sonuç olarak, ihtiyacım olmayan, kampanyalı sepet tutarını yakalayabilmek için aldığım tüm yan ürünlerin gönderimini sağlayan firma, ihtiyacım olan ve piyasa koşullarının altında alabildiğim ayakkabı siparişinin aksini beyan etmeme rağmen tek taraflı iptalini gerçekleştirdi.
Tüketici Kanunu 6/1, Tüketicinin Korunması hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde, stokta olmayan ürün satışa sunulamaz. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi oluşturacağım. İlk kez alışveriş yapmış olduğum bu şirket ile alakalı izlenimim, kesinlikle güvenilir olmadığı yönünde.