Müge sonuçtan memnun değil

Superprof'ta Yanlış Ücretlendirme Ve İletişim Sorunları

12 Aralık 2024 11:28

Superprof.com.tr adlı web sitesine öğretmen aramak için kaydoldum. Bir öğretmenle eşleşmem durumunda o öğretmene ait saatlik ücreti ödeyecektim. Site de öğretmen bulduğu için TL199 alacaktı. Fakat öğretmen bulmadığı halde haksız yere kredi kartımdan iki kere TL199 aldı. Site'ye itiraz için ulaşmaya çalıştığımda hiçbir telefon numarası bulamadım. Adresi de Fransa'da bir adres. Yani yaptığı şey haksız yere insanlardan para almak. Hesabınızı silmek istediğinizde silmenize izin verilmiyor. O opsiyonu etkisiz hale getirmişler. Başkaları da aynı hataya düşmesin diye bu şikayeti yazıyorum. Bu firmaya kaydolmayın.

Müge
Müge
15 Aralık 2024 11:45

Firma şikayetimden sonra bana email gönderdi ve haksız yere aldığı ücretleri 15 gün sonra iade edeceğini bildirdi. Haksız yere alınan paraların neden hemen iade edilemediğini hiç anlamadım. Firmaya güvenmiyorum. Bankamı aradım ve firmadan iade ile ilgili herhangi bir bildirim almadıklarını söylediler.

Meriç

Superprof isimli siteden hoca tutmak için kart ödemesi yaptım, beni aboneliğe bağlayıp her ay 199₺ çekmişler kartımdan 3 ay sonra fark ettim... İletişime geçmek istedim, ne telefon var ne müşteri hizmetleri hattı. Mail atacaksınız onların keyfini bekleyeceksiniz ki cevap versinler, Bir telefonu bile olmayan siteye kredi kartı bilgilerinizi verirseniz sonunda başınıza bu gelir... Bana ders oldu size de ders olsun...

Meriç

İnsanlara hoca tutun diye site yapmışlar, çaktırmadan Kredi kartı ile kartla abonelik yapıştırıyorlar. İletişim bilgisi yok, Telefon bilgisi yok, At maili dönerlerse diye bekle... Sitede Abonelik diye çektikleri parayı çekmesinler diye abonelik iptali diye bir yer yok... Hata bizde bu sitelerle iş yapıyoruz kartımızı veriyoruz... Sitenin ne adresi ne telefonu ne müşteri hizmetleri hattı hiçbir şeyi olmayan siteye kredi kartı bilgilerini verisen işte böyle su istimal ederler... Kartından çekerler her ay para, abonelik bedeli diye, Aman bu siteye kart bilgisi girmeyin

Superprof Kartımdan Bilgim Ve Onayım Dışında Düzenli Olarak Para Çekilmesi

05 Ağustos 2025 12:14
Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 20:03

Güneş