16 Şubat 2024 20:40

16.02.2024 tarihi saat 19.30'da Birlik Mahallesi Çankaya File Marketten Superfresh 1 kg lik Jumbo patates aldım. Ürün aynı tür diğer ürünlerden daha pahalı olmasına rağmen Superfresh kalitesine güvenerek Superfresh Dondurulmuş Jumbo Patates' i aldım. Şikayete eklediğim fotoğraftan da görüleceği üzere, Jumbo patates olarak satılan ürün içinde Superfresh in Parmak Patates olarak satılan ürünü ile karışık paketlenmiş. Yıllardır kullandığım ürün son 2 alışverişimde bu şekilde karışık çıktı. Hem fiyat arttırıp hem de üründe kalitesizliğe gitmek Superfresh markasına hiç yakışmadı. Biz bu ürünü tercih ederken daha fazla para ödüyoruz ama alışveriş sonrasında aslında burada bir bilinçli yanıltma olduğunu görüyoruz. Lütfen her alanda yaşanan bu 'bozulma' fresh patatese kadar düşmesin.

17 Şubat 2024 11:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli müşterimiz; Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Müşteri İletişim Merkezi

Superfresh Dondurulmuş Ürünlerde Tekrarlayan Buzlanma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

13 Ekim 2025 00:56
superfresh-dondurulmus-urunlerde-tekrarlayan-buzlanma-sorunu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamamasi-4.jpg
superfresh-dondurulmus-urunlerde-tekrarlayan-buzlanma-sorunu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamamasi-1.jpg
Ezgi sonuçtan çok memnun

20 Mart 2025 10:34
"Firmadan olumlu ve güzel bir dönüş aldım, arayarak telafi etmek istediklerini bildirdiler ve yeni ürün göndererek de telafi ettiler. İlgilerinden dolayı markaya teşekkür ediyorum"
Superfresh Parmak Patateslerde Küf Şoku
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 13:53

21 Aralık 2023 20:33