Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Rezervasyon Ve İade Sorunu

10 Ağustos 2024 12:27

08 Ağustos 2024'te Sunexpress isimli uçuş firmasından 2 kişilik rezervasyon yaptım. Rezervasyonum sonrası sistem parayı çekip çıkış yaptı. Ben de haliyle meşgul etmemek adına beklemekle kaldım. Bana rezervasyon kodumun gelmesi için daha sonra aradım ama 'Hatlarımız çok yoğun, uçuş check-in için değilse lütfen daha sonra arayın' sesli mesajına denk geldim. Ben de tekrar beklemeye devam ettim. Sonuçta ücret çekilmiş ve biraz daha anlayışlı olup beklemeyi seçtim. Ancak 10 Ağustos 2024'te param hesabıma iade edilmiş. Müşteri hizmetlerine sesli ulaşmak mümkün değil, cumartesi olduğundan mesai saatleri dışındaymış. Daha sonra WhatsApp'tan ulaşmayı denedim. Oradaki müşteri temsilcisi 'Bizi aynı gün aramanız, biletinizi kontrol etmeniz gerekiyordu. Diğer müşterilerimiz de bunu yapıyor' dedi. Yani belli ki kendi internet sitelerinde sıkıntı var ve diğer müşterilerinin de parasını çekip 2-3 gün sonra iade ediyorlar diye bir izlenim aldım. Ben de anlayışla beklemek istedim. 'Hatlarınız yoğunmuş, sadece check-in dışında daha sonra ulaşın' dedikleri için ve bilet tarihim 12 gün sonra olduğundan meşgul etmek istemediğimi söyledim. Ama bu durumda yapılacak bir şey yok, tekrar bilet almalısınız denildi ve 20 Ağustos 2024 tarihli biletim neredeyse bir buçuk katına çıkmış. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ettim ama maalesef iletişim kurduğum müşteri hizmetleri böyle bir konuda hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Sorunun internet sitesinden değil de bankamdan olduğunu söyledi ve banka da parayı yollamış. Bankalık bir durum söz konusu değil. Kendi internet sitesi sorunları yüzünden ben tarih atlamak ve başka güne bilet ayarlamak zorunda kaldım.

Kadir
Kadir
31 Ekim 2024 21:10

İnternetten kaynaklı diye sadece bir mesaj attılar 🤦‍♂️🤦‍♂️

12 Temmuz 2024 11:28
SunExpress Hava Yolları Uçuş Bileti Bilgisi Olmadan, Hesaptan Çekilen Paranın Geri İade Talebi
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 22:41
Arife sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 19:54
Sunexpress Hava Yolları Mağduru Kafalarına Göre Bilet İptali Yapıyorlar