Sunexpress Mağduriyet, Uçul İptali

05 Eylül 2024 04:19

Sunexpress şirketi 05.09 tarihli Manchester-İzmir uçuşum, uçuşuma 20 günden az kalan bir sürede yani 15.08 tarihinde iptal edildi. Ben iskoçya'da yaşıyorum ve İskoçya'dan Manchester'a gidebilmek için tren bileti satın almıştım. Fakat bana bu iptal 30 günden az bir sürede bildirildiğinden tren biletimde iptal veya değişiklik yapamıyorum, param yandı. Üstüne üstlük benim kişisel ve sağlık dolayısı ile tamda o tarihte Türkiye'de olmam gerekiyor ben onca yolu göze alarak satın aldığım yolculuk iptal olduğu için ve sonrasında başka şirketten 20 gün içerisinde bir uçak bileti satın almak zorunda kaldığım için normalde ödeyeceğimden 2 kat daha fazla ücret ödedim. Üstelik ben Sunexpress'ten bu uçak biletini bir sene önce almıştım. Müşteri hizmetleri asla yardımcı değil üstlerine durumu aktaramıyorlar tek dedikleri şey form doldurun. Ama ben onu da yaptım ve şu anda neredeyse 20 gün oldu ne formuma cevap aldım ne de zararım karşılandı. Ben Sunexpress ile bu zamana kadar defalarca uçtum fakat hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu tam anlamıyla paramla rezil olmak oldu.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 09:54

22 Haziran 2024 10:58

19 Temmuz 2024 16:06

30 Temmuz 2024 00:39
Özge sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 16:37