Devlet Hastanesinde Hayal Kırıklığı: Diş Temizliği Deneyimi

09 Ekim 2024 10:23

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı'ndan 09-10-2024 tarihinde randevum vardı, yani bugün. İlk defa devlet hastanesinde diş temizliği yaptırmak istemiştim. Daha ilk anda kapıyı tıklatıp 'Kimlik mi bırakıyoruz içeri?' diye bir şey sorduğumda, cevabı anlamayıp tekrar sordum çünkü randevum olduğundan sistemin de nasıl işlediğini bilmediğimden anlayamadım. Onlar tabii işin içinde ve her gün aynı şeyi yaptıkları için sanıyorlar ki herkes biliyor. O anda bir azarlama: 'Neden anlamıyorsunuz ya?' diyen bir ses kadın doktordan. Neyse, sıram geldiğinde koltuğa oturdum, zaten ağzımızı açtırmadıkları için tek kelime etmedim. Ağzımı çekiştire çekiştire canımı acıta acıta bir temizleme gerçekleştirdi. Bir ara ağzımı yırtacak gibi gerdi, bir ara parmağı tam ağzımın ortasında midemi bulandırdı, hala çekmiyor elini, zaten canım acıyor. Belli ediyorum, 2 saniye beklemiyor. Sonra 'bızıt bızıt geçmiş olsun' kalktım, WC'ye gittim, dişin alt tartarı komple duruyor. Yalandan yapmış. Yani keşke paranızı helal etseniz, bu temizleme işlemi zaten çok uzun giden bir işlem, size geldik diye sanıyorsunuz ki bir şey bilmiyoruz, doğru düzgün yapsanız da insanları da yormasanız. Biliyorum, her zaman olduğu gibi bu şikayetin de hiçbir anlamı olmayacak ama hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir devlet çalışanına, eğitimcisinden tut tüm kurumlarında hep bir sıkıntı var, istisnalar varsa da bize denk gelmedi henüz. Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı G**** Ç**, gidecek olanların haberi olsun, en azından ben daha adım atmam.

İstanbul Bahçelievler Adsm Doktor Şikayeti

29 Kasım 2024 11:02
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Kaplama Yapılması Gereken Dişimi Tedavi Etmeden Gönderdi

16 Ağustos 2024 22:16
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 03:26

İstanbul Bahçelievler Adsm Randevu Sorunu Ve İlgisizlik

25 Temmuz 2025 16:38

Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Üniversite Hastanesi Yönlendirme Ve İşlem Yapmama

21 Ağustos 2024 16:26