Candan sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2024 15:12
Candan'ın Teşekkür Mesajı
“Firma temsilcisi A*** hanımın üstün gayretleri ile bozuk ürünüm yerine yeni ürün gönderdiler Kayseri İstanbul arası kargo işlemini yönetmenin zorluğuna rağmen gerçekten müşteri memnuniyetini sağladılar Firmanın bende ki imajı tamamen değişti A*** hanım sizin nezdinizde tüm firmaya çok teşekkür ediyorum”

Confident firmasının Levent mağazasından 2023 yılında satın aldığım Stilboard UM-9010 ütü masası (Stilevs firması tarafından üretilen), 1 yıl kullanım süresini doldurmadan demir aksamı kaynak yerinden koptu ve kullanılamaz hale geldi. Bu durumu mağazaya (Confident) 1 Mayıs Çarşamba günü bildirdim, fotoğraflayarak arıza kaydı oluşturup üretici firmaya (Stilevs) ileteceklerini belirttiler. Ancak mağaza (Confident) yetkilileri üretici firma (Stilevs) ile iletişim kurmakta zorlanıyorlar. Nedenini bilmiyorum ve bana hiçbir şekilde sorunumu nasıl çözeceklerine ilişkin bir bilgi vermiyorlar.

04 Mayıs 2024 19:01 (Şikayetten 3 saat sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 2024 19:14

Markanın kesinlikle tercih edilmemesi için yaşadıklarımı herkes ile paylaşacağım

15 Ekim 2024 09:53

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
22 Eylül 2023 10:15
Şahabettin sonuçtan hiç memnun değil

Şahabettin
05 Temmuz 2025 21:29