Semanur
25 Aralık 2024 01:45

16.12.2024 tarihinde nakit hesabımdan mubbtr adlı Instagram sayfasından Ugg bot siparişi verdim. Ürün elime 6 gün sonra ulaştı. Ayağıma giydim, büyük oldu. Çok kenarına köşesine bakmadan tekrar kolisine yerleştirdim. Daha sonra mesaj attım iade için çünkü başta ürünü alırken değişim ve iade var olarak yazıyordu. Ama bana kupon olarak iadem gerçekleşecek dendi. Bu, iade olmuyor. Sadece değişim yapmış oluyorum. Param iade olmuyor ki kupon demek ne demek, her neyse ben de çok uğraşmayı sevmem böyle şeylerle. Tekrar giyeyim dedim ayakkabıyı ve ne göreyim, ayakkabının arkasında birinde Ugg yazısı var diğerinde yok, üzerinde çizik var. Bunların fotoğrafını attım ama kesinlikle bir daha dönüş almadım. Elimden gelen her yere şikayet edeceğim.

Yanlış Yönlendirme Ve Orijinal Olmayan Ürün İçin Ücret İadesi Talebim Reddedildi

31 Ekim 10:44
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-7.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-6.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-5.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-4.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-3.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-2.jpg
yanlis-yonlendirme-ve-orijinal-olmayan-urun-icin-ucret-iadesi-talebim-reddedildi-1.jpg
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
08 Ocak 15:43