27 Şubat 2024 18:43

Starbucks'tan inanılmaz tarifeler: küçük boy filtre kahve 60 TL, orta boy 68 TL, büyük boy kahve 74 TL. Günümüz şartlarında ailenizle birlikte gidip üç-dört adet içecek aldığınız zaman sanırım 500-600 TL'ye zor kalkarsınız. Katarlı Starbucks'ın Türkiye'de hiçbir kurum tarafından denetlenmediği bir kez daha ortaya çıktı. Starbucks markası tüm dünyada kahve içilen alt sınıf bir kafedir. Gelin görün ki Türkiye'de son derece lüks bir kafe durumunda. Seçimlerden sonra 1 Nisan'da her şeye zam geleceğini bilsek de Starbucks 1 Nisan'ı beklemeden Şubat ayında acı reçeteli zammı yapmış. Sürekli içtiğim orta boy 51 TL olan filtre kahve şu an itibarıyla 68 TL olmuş, Katarlıların uyguladığı zamma bir bakın. Biz emekli insanlarız, haftada bir gidiyorduk, şimdi 15 günde bir gideriz. Ancak gençler için üzülüyorum; onlar sürekli bu mekanlarda yiyip içmeyi seviyorlar. Bu fiyatlarla çocuk okutmayı bir yana bırakın, kahve bile içiremeyiz. Starbucks'tan şikayetçiyim. Kalitesiz sandalyeleri, eskimiş koltukları, kirli ve hijyenik olmayan tuvaletleri, havasız ortamları, bazen bayat ve soğumuş kahveleri ve hiçbir zaman güler yüz göstermeyen personeli nedeniyle rahatsızım. Hatta bir adet karton boş bardağı bile vermeyen, şekeri ve peçeteyi taneyle ikram eden Starbucks markasından şikayetçiyim. Madem bu kadar zam yapıldı, bari kaliteyi yukarı çekin de insanlar verdikleri paranın karşılığını alsınlar.

19 Nisan 2024 12:30

Her gün yüzlerce kişiye kahve satıyorlar Sadece kahve değil sıcak soğuk meşrubat yiyecek içecek adamların cirosu inanılmaz boyutta fakat bir tane kartondan boş bardağı vermek istemiyorlar. Kim mi tabii ki Starbucks. Tuvaletleri çok kötü, tuvaletlerde kağıt yok tuvalet kağıdı olsa da elinizi yıkadıktan sonra kurulama için peçete hiç vermiyorlar. Kuveyt merkezli Alshaya Group'a ait olan Starbucks Bu tutumu anlaşılır gibi değil bu kadar yoğun çalışan bir kafenin tuvaletlerinin özellikle pırıl pırıl olması lazım son derece hijyen olması lazım. Bir çalışan ile konuştum maalesef üst taraftan ciddi şekilde baskı gördüklerini söyledi. O yüzden de ne karton bardak verebiliyoruz ne de tuvaletlere el kurulamak için kağıt havlu koyabiliyoruz, Hatta şekerleri bile verirken sayıyla veriyoruz çünkü açık çıkarsa bizim maaşlarımızdan kesiliyor dedi.

Ek
Ek

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks Coffee Boş Bardağı Sorun Yapıyor

17 Kasım 2023 17:47
Starbucks Coffee Boş Bardağı Sorun Yapıyor
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
01 Şubat 2024 20:38
Ata sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 16:09
Didem sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 18:12

23 Ağustos 2023 10:18