Starbucks Coffee Çölyak Ve Gluten Hassasiyeti

10 Eylül 2023 14:25

Kızım çölyak hastası. Her şubede farklılık gösteren bir gluten algısı var çalışanlarınızda. Ancak bir çoğu umursamaz ve saygısız davranmayı tercih ediyor. Çoğu zaman içimden umarım siz de çölyak hastası olursunuz da neler hissettiğimizi anlarsınız demek geçiyor. Sosyal hayatta bulabildiğimiz her 1 ürün için bile şükreder haldeyiz ki Starbucks çeşitlilik açısından hem içecek hem yiyecek olarak bizleri mutlu eden bir işletme. Umarım glutensiz ürün yelpazesi daha da artar ve tüm şubelerde eksiksiz uygulanır. Gluten ve davranış/iletişim konusunda acilen bilinçlenmeleri gerekiyor.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks Coffee Glutensiz İçecek Konusunda Bilgisiz Çalışanlar

24 Kasım 2023 11:44
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
17 Mayıs 2025 18:23
"Geçtiğimiz günlerde Atakent Acıbadem Hastanesi’indeki Starbucks şubesinde yaşadığımız olumsuz bir deneyimi paylaşmıştım. Bugün bu konuyla ilgili çok olumlu bir geri dönüş aldığımı da paylaşmak istiyorum. Öncelikle Starbucks bölge müdürü S**** Hanım, konuya son derece hızlı ve titiz bir şekilde yaklaştı. Kendisine duyarlılığı ve profesyonelliği için içtenlikle teşekkür ederim. Sayesinde mağaza müdürü H**** Hanım ile tanıştık. Eşimle birlikte şubeye davet edildik, sıcak bir karşılama ve güzel bir ikramla ağırlandık. Ve H**** Hanım’ın samimiyeti, ilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı gerçekten takdire şayandı. Elbette her kurumda zaman zaman aksaklıklar yaşanabilir. Asıl farkı yaratan, bu durumlara nasıl yaklaşıldığıdır. Starbucks’ın bu süreçte gösterdiği şeffaflık, hız ve müşteri memnuniyetine verdiği önem için hem S**** Hanım’a hem H**** Hanım’a teşekkür ederim."
Starbucks Kategorileri