Star Car Filo Araç Kiralama Şirketi

20 Ağustos 2024 23:38

Star Car Filo araç kirama adlı araç kiralama şirketinden iki günlük araç kiraladık. 3000 TL de depozito ile beraber. Toplam 4500 TL, araç kiralama gerçekleşti diye mesaj geldi. Sonra muhasebe biriminden v*** b*** isminde biri ulaştı. Online kiralama olduğu için sigorta ve kasko için iki aşamalı bir işlem olacağını söyledi. Sigorta işlemi için 8400 TL istedi ve 5 dakika içinde geri eksiksiz iade edileceğini söyledi. Onu da gönderdik fakat 10 dakika geçmesine rağmen para gelmedi. Kendisine ulaşmak için 10 dakika uğraştık ve parayı 5 dakika içinde iade edeciğini hatırlattık. Oda iki aşamalı bir işlem olduğunu bunun ilk işlem olduğunu, ikinci işlem için ise kasko parası olarak 12 bin 500 TL daha göndermemiz gerektiğini söyledi. İtiraz ettik ve toplamda (4500 +8400) 12 bin 900 TL olan paranın iadesini istedim. Herhangi bir iade yapmayacaklarını söylediler. İadesi ikinci aşama olan kasko işleminden sonra yapabileceklerini söylediler. Isparta havaalanında Mehmet bey isminde temsilcilerinin olduğunu söylediler. Oraya da gittik fakat ne ofisleri ne de temsilcileri var. Konu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bakalım ne olacak.

Pınar
Pınar

Hiçbir şey olmayacak kadın o kadar rahat ki gidin şikayet edin polise bir şey olmayacak zaten rahatlığı ile herkesten haksız kazanç sağlıyor ve bu web sitesi hala aktif

Fatih
Fatih

Aynı durumu yüksek miktarda banada yaptılar. Siz nasıl bir yol izlediniz ve sonuç ne oldu. Acil benimde yardıma ihtiyacım var.

İbrahim
İbrahim

Selam olay yeni olduğu için henüz çözüme ulaşmadı. Yazışmalarınızı WhatsApp veya normal mesaj, çıktı alın. Dekontları bankadan kaşeli olarak alın ve olayı anlatan bir dilekçe ile emniyet müd. Bilişim suçlarına müracaat edin.

Run Rent Car- Atış Rent Car Araç Kiralama Yapmıyor

27 Ağustos 2024 12:55
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Star Car Filo Şikayeti

02 Aralık 2024 02:05