Hüseyin
15 Mayıs 2024 07:38

Ömür boyu garanti kapsamında olan Stanley marka termosumu 2022 yılı Eylül ayında satın aldım, ancak bir yıl geçmesine rağmen termos artık sıcak suyu yalnızca bir saat süreyle muhafaza edebiliyor. Bu durum benim için hayal kırıklığına neden oldu. Kutup Ayısı isimli şirketle WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğimde, markalarının başka şirketler tarafından satılmasına rağmen neden müşteri mağduriyetine yol açtıklarını ve arkasında durmadıklarını sordum. Stanley markasına olan güvenim sarsılmıştır ve yaşadığım olumsuz deneyimi her platformda paylaşacağımı belirtmek isterim. Ürünün orijinal olup olmadığını teyit edemeyeceğinizi belirttiniz, ancak online kayıt sırasında ürünün garantisi başlatıldı. Kaydımı ürünün barkodunu kullanarak gerçekleştirdim. Yaşanan bu durumla ilgili tüm yasal haklarımı arayacağımı bildiririm. A101 mağazalarından satın alınan ürünlerin ithalatını yapmadığınız için orijinal olup olmadığını teyit edemediğinizi ve bu nedenle garanti kapsamında olmadığını ifade ettiniz. Bu durumda A101 ile iletişime geçmem gerektiğini belirttiniz. İlginiz için teşekkür eder, konunun çözüme kavuşturulmasını beklerim. Saygılarımla.

Stanley Termos Kapağı Sorunu Ve Garanti Belirsizliği

Şevval
05 Nisan 2025 01:12
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Garanti Mağduru

Ömer
31 Ekim 2024 15:02
Stanley Termosun Garanti Mağduru
Alp sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 15:41

Stanley Termos Garanti Sorunu