Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Garanti Mağduru

Stanley Termosun Garanti Mağduru
Ömer
31 Ekim 2024 15:02

10 Mayıs 2020 tarihin de A101 mağazasından almış olduğum Stanley mark termosum arızalanmıştır. İçerisine sıvı konulduğu zaman kapakta atma ve sızdırma olmaktadır. Bunun üzerine Türkiye Distribütörü olan Kutup Ayısı ile telefonla yapmış olduğum görüşme de bahsi geçen ürünün bizden alınmadığı için servis kapsamına girmediğini söylediler. Ama ürünün altında ki etiket de Kutup Ayısı logosu bulunmaktadır. Kendilerine bu durumdan da bahsetmeme rağmen yine de ürünü kabul edemeyeceklerini söylediler. Aynı şekilde bu dürüm ürünü almış olduğum A101 mağazasına gidip arızayı anlattığım da bana sadece ürünü iade edebileceklerini söylediler. Bende bunun üzerine yeni ürünü fiyat farkı ödemeden istediğimi belirttim. Fakat yine ret cevabını aldım. Bu durumla ilgili şikayetim için Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet de bulunacağım. Ömür boyu garantisi olan bir ürünü iki firma da sahip çıkmadı.

profile profile

Stanley Termos Garanti Sorunu
Derya sonuçtan çok memnun

Derya
05 Ağustos 2024 23:45
"Buraya yazdıktan sonra bir firma yetkilisi arayıp tekrar değerlendirmek üzere termosu göndermemi istedi ve ürün değişimini yaptılar. Teşekkürler."
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
10 Şubat 2025 16:33