Latif
19 Aralık 2024 21:33

Stablex Borsası onaylı hesabıma bugün Akbank şahsıma ait hesabımdan 289.000 TL yatırım yaptım. Hesabıma yaptığım yatırımı çekmeye çalıştım fakat çekim yapamıyorum. Hesabım uyum birimi tarafından incelendiği belirtildi. Ben kendi hesabımdan yatırım yapıp sonrasında geri kendi hesabıma çekmeye çalışıyorum. Acilen problemimin çözülmesini talep ediyorum. Hesabım onaylıdır. Acilen hesabımdaki inceleme her neyse ki çok saçma düzeltilmesini istiyorum. Çekim yapamıyorum ama ne hikmetse trx alabiliyorum ama onu da başka borsadaki cüzdanıma aktaramıyorum. Sizin yüzünden hem zarar ettim hem de paramı çekemeyerek mağdur oldum. Bu nasıl bir firma. Acilen problemimin çözülüp hesabımın çekime açılmasını bekliyorum yoksa savcılığa şikayette bulunacağım.
Mail adresim: l**********@gmail.com
Adım: Latif
Soyadım: G**
t. C. Kimlik numaram: 179*****784

09 Ekim 2025 09:28 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba Latif Bey, İlettiğiniz talebe istinaden tarafınızla görüşme yaptık. Destek almak istediğiniz her konuyla ilgili, uygulamamız içerisinde yer alan "Destek Talep Formu" butonu üzerinden bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Stablex Müşteri Çözüm Merkezi

Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 16:52
Parama El Koydular: Okx TR'de Mağduriyet
Parama El Koydular: Okx TR'de Mağduriyet
Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Mazlum
14 Ocak 2025 13:43
Hesabım Sebepsiz Kapanıp Para Çekildi
Renas sonuçtan hiç memnun değil

Renas
17 Aralık 2024 17:39
Okex TR'de Para İadesi Ve Güvenlik Sorunları
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
19 Ekim 2024 23:17