Burhan sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur İptali Ödeme İade İçin Bekletiliyorum

27 Haziran 2023 15:40

SSC Tur ile ayarladığımız 2359-a. M68961 doğu gezisine güvenip Belçika'dan tatile geldik, Tur başlamadan 3 gün önce yeterli katılım sağlanamadığından tur iptal edildi, yerine alakasız turlar teklif edildi, en son para iadesi için başvuru yaptım.

Her detayı için başka bir çalışan aradı, on ödemeyi yaptığım bankanın adını dahi her harfini tek tek tekrarladım. Geri ödemeniz en hızlı şekilde yapılacaktır Burhan bey dedikten sonra bir daha ses çıkmadı.

Şu an olayın üstünden 1 ay geçmesin rağmen, 9 defa müşteri temsilcisine bağlanıp geri arayacağız demelerine rağmen ne bir cevap ne bir geri ödeme aldım. Her türlü mağdur edildim tatilde, ve bunu üstüne telefonda müşteriyi geçiştirme konusunda ustalaşmış kadro ile uğraşmak zorundayım.

Sonuç olarak benim paramı bana vermiyorlar, ama on ödemeyi alırken son dakikaya kadar da rezervasyon onayını bekletebiliyorlar. En fazla 3 iş günü süren havaleyi bakalım kaç ay daha bekletecekler.

Sorunlarla karşılaşmayı bekliyordum yorumları gördükten sonra, ama bu artık başka bir seviye SSC tur amatörlüğü...

25 Ağustos 2023 11:33

Su an 3 ay oluyor, WhatsApp'ta mesajlar okunuyor ama cevap verilmiyor. Operasyondan aldığım bilgi söyle: "şikayet etmişsiniz bizi? Şikayeti geri çektinizmi? Sizin dosyanız hukuk bürosuna aktarılmış, bize bloke olmuş göremiyoruz. Onlara ulaşamazsınız, onlar size ulaşabilir sadece." Ne arayan var ne soran, hiçbir turlu iletişime geçilemiyor, cevap dahi vermeye tenezzül edilmiyor. Mailadresimi verdim, telefon numaramı verdim, mesaj WhatsApp fark etmeden ulaşılabilirim dedim. Geri ödeme için yurt içi ve yurt dışı 3 ayrı hesap numarası ilettim. Sonuç? Hiç, sıfır, 0. Oradaki ''çalisan' insanların keyfini bekliyorum resmen.

06 Ekim 2023 15:12

SSC firmasında iletisim özürlülüğü olduğunu düşünmeye başladım. Sadece call center çalışanlarına ulaşabiliyorum, bu konu hakkında onlar (SSC tur hukuk departmaniymis) size ulaşır diyebiliyorlar sadece. Yetkili bir insanla görüşme fırsatım olmadı.

14 Kasım 2023 16:53

Yurt dışından kendi bankamdan dosya masraflı paramı geri aldım. Aynı şeyi ben onlardan istedim ama aramaya bile tenezzül eden olmadı. Bu kadar müşteri memnuniyeti sıfırda gezen bir şirketin utanmadan hala faaliyet göstermesi utanç verici. Her turlu şikayete gülüp gecen ve umursamayan bu şirket ile organizasyona gidenin vay haline...

Nihan
Nihan

Bankanız ile görüşerek paranızı geri alabilirsiniz

Sude sonuçtan hiç memnun değil

SSC Tur Kesinlikle Büyük Pişmanlık!

05 Nisan 2024 04:13

Özge