Önder sonuçtan hiç memnun değil

Sporthink Puma Spor Ayakkabı 2. Giyimde Taban İçeriden Çökme Yaptı

18 Haziran 2024 15:24

Alınan ürün 2. Giyimde yürüme sırasında altından pat pat sesler gelmeye başlamıştır. Ürünü kontrol ettiğimde sağ sol iki ayakkabı tabanda aşırı yumuşama ve çökme olmaktadır. Parmağınızla değdiğinizde taban 2 cm kadar içeri çökmekte ve ses çıkarmaktadır.

Buradan anlaşılan geniş kauçuk tabanının iç kısmında üretim kalitesizliğinden kaynaklanan bir sorunu olduğu anlaşılmıştır. Ürünü bu şikayetle 27.04.2024 fatura tarihinden 12 ün sonra yerine yenisinin verilmesi veya para iademin yapılması isteğiyle sporting doğukan spor Şirinyer mağazasına başvurdum. Ürünün giyildiğini para iadesinin yapılamayacağını değişim için Puma ya gönderilip değerlendirileceğini söylediler.

Ürünü 27.04.2024 de belge ile kendilerine teslim ettim 21 iş günü içinde sonuçlanacağını bu şekilde giyilemeyeceğini haklı olduğumuzu söylediler. Sürekli 3 hafta sonra ve takip eden haftalar içinde sürekli gitmeme rağmen ürün için geri dönüş olmadığını söylediler. En sonunda 08.06.2024 de depodan ürünü bulup getirdiler değişim olmadığını söylediler.

Ben pumadan gelen yazıyı istedim böyle bir yazı olmadığını sadece Sporthink yazısı verebileceklerini söylediler. Ürünü siz teslim alırken pumaya gideceğini orada kontrol edileceğini değişimin o şekilde yapılacağın söylemiştiniz dedim. Önce Sporthink doğukan spor kendi ekipleri kontrol ediyormuş. Bana ürünün hiçbir yere gittiğini gösteren bir belge veremediler. Zorla ısrarımla ekteki sorun görülmemiş iade ettiklerini belirten belgeyi verdiler.

20 Haziran 2024 12:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Haziran 2024 13:06

İnceleme yapmadınız ürün 2 ay boyunca Şirinyer mağazanızda bekledi ve tarafıma iade edildi. O gün gönderileceği söylenen poşetin içinde teslim alma belgesi ile geri teslim ettiniz. İnceleme sonucu olan bir belge yoktu. Ürünün orijinal kutusunu aldınız ve tarafıma iade etmediniz. Ürünü internet mağazanızdan 1 tek ben almışım ürün sorunlu olduğu için internet mağazanızdan kaldırmışsınız. Bu ürünü inceleyip sorun tespit edemeyen uzmanlarınızı da tebrik etmek lazım. Videoyu lütfen izleyin ve sorunu görün para iademi veya ürün değişimini yapın.

20 Haziran 2024 13:34

Ürünlerin incelenmeme gibi bir durumu söz konusu değildir. Dilerseniz tekrar inceleme talep edebilir ya da THH ne başvuru yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

20 Haziran 2024 13:38

Ekte sorunu gösteren video mevcuttur

20 Haziran 2024 13:54

Emre
Emre

Alışveriş yapmadan önce şikayetleri inceledim 10kadar ürüne baktım çoğu kullanıcı hatası veya yersiz değişim talepleri vardı. Fakat bu ürün bildiğimiz üretim hatası ve sizde farkında olmanıza rağmen (farkında değilseniz dükkanı kapatın bu işi bırakın) değişim yapmıyorsunuz. Alacağım ürünün kendi firmasında 300 TL pahalı fakat gidip oradan alırım daha iyi

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 23:13
Sporthink Puma Marka Ayakkabıda İmalat Hatası Ve Deformasyon
Sporthink Puma Marka Ayakkabıda İmalat Hatası Ve Deformasyon
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Sporthink Kısa Sürede Hasar Gören Ayakkabı ve Değişim Sorunu

24 Şubat 2025 17:33
Ulk sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 23:13