Harun sonuçtan hiç memnun değil

Spormotor Tarafından Mağdur Edildim

Spormotor Tarafından Mağdur Edildim
02 Nisan 2024 19:04

150cc Scooter kafa motoru Mondial marka olarak 25.03.2024 tarihinde Spormotor mağazasından sipariş verdim. Aynı gün motoruma uyumlu olup olmadığı konusunda iletişime geçtik. 27.03.2024 tarihinde, son kargoya verme tarihi olan gün, tekrar arayarak konuştum ve akşama kargoya teslim edeceğini belirtti. 28.03.2024 Perşembe günü aradığımda 'Çocuğum oldu, hastanedeyim' dedi. İnsanlık hali, hepimizin işi gücü var, 'Eyvallah' dedim. Aynı günün cuma öğleden sonra kargoya vereceğini ifade etti. Cumartesi, 30.03.2024 saat 13:58'de kargo bilgilendirme mesajı aldım. 02.04.2024 tarihinde herhangi bir hareket olmadığını görünce kargo firmasını aradım ve ürünün kendilerine teslim edilmediğini, Spormotor deposunun Konya dışında olduğunu öğrendim. Satıcı ise cuma günü akşam kargoyu teslim ettiğini söyledi! Gün içinde aramalarıma ve mesajlarıma cevap verilmedi. Ürünü toplamda 8 gün bekledim ve bu süre zarfında mağduriyet yaşadım. Ancak satıcı tarafından herhangi bir özür dilenmedi. Şimdi soruyorum, bu Ramazan ayında yapılanın nasıl telafi edileceğini! Eğer bir ürünü gönderemeyecekseniz, lütfen siteye ilan vermeyin. N11 gibi güvenilir bir site olmasaydı, almış olduğum ürün ne gelirdi ne de param iade edilirdi. Spormotor mağazasından acil dönüş bekliyorum. Ben mağdur oldum.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 22:12
Globy Toys Scooter Satışı
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 14:53

24 Aralık 2024 13:42
Trendyol'dan Aldığım Botun Hızla Deformasyonu Ve İade Süreci Sorunları
İdris sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 20:59
Bekir sonuçtan çok memnun

01 Mart 2025 00:21
Boş Kargo Poşeti Şoku: Ürün Yok, Çözüm Yok!