Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta 120 Bin Teklife 22500 Ödeme Yapacaklarını Söylediler!

03 Ağustos 2024 19:27
02 Ağustos 2024 23:39

Sompo sigortanın göndermiş olduğu experin kendi kafasına göre hareket ederek çatıya tutan direkler duvarın içerisinde geçerek çatıyı tuttuğunu söylediğim halde çatlama olan evin iç duvarlarının içinden çatıyı tututuğunu bundan kaynaklı fırtınada çatının sallanmasıyla duvarın içindeki çatıyı tutan demir direkler duvarı çatlatmıştır ama andaçlar Exper bu duvar çatlamasını kabul etmemiştir evimin dış tarafındaki boya atmalarını kabul etmemiştir çatının akıtan yerlerinin kendimin yaptırmasını gerektiğini söylemiştir ben kabul etmiyorum zararımın tamamını giderilmesini istiyorum İşten anlamayan veya anlamak istemeyen Exper ve sompo sigortadan zararımın giderilmesini talep ediyorum 120 bin masrafı çıkan evime 22500 TL ödeme yapacaklarını söylediler zararımın tamamının ödenmesini talep ediyorum

05 Ağustos 2024 10:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Kılıçkaya, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş.

06 Ağustos 2024 11:07

Sayın Emrah K, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 06.08.2024 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

07 Ağustos 2024 11:14

Bana olumsuz dönüş yaptınız zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum ilgisizliğiniz ve gönderdiğiniz experin işi bilmemesi mi sizin yönlendirmeniz mi anlayamadım bilerek fırtınadan olan hasarı ödememek için insanları haklarını vermiyorsunuz ama bu işi gerekli mercilere taşıdım dahada taşıyacağım hiçbir şekilde yardımcı olmadınız olmadığınız gibi olan haklarımızıda vermediniz

Konut Sigortası Hasar Reddi Ve İletişim Eksikliği

Harun
29 Nisan 10:35
Konut Sigortası Hasar Reddi Ve İletişim Eksikliği

ABS Beyni Hasarı Reddedildi Ve 42 Bin TL Cebimden Ödemek Zorunda Kaldım

Oguz
29 Nisan 13:36
ABS Beyni Hasarı Reddedildi Ve 42 Bin TL Cebimden Ödemek Zorunda Kaldım
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Anlaşmasız Serviste Tesla Hasar Onarımı İçin 111.000 TL Peşin Ödeme, Sigortadan Eksik İade Talebi

Akın
24 Nisan 09:41

Sompo Sigorta’nın Avukatlık Ücreti Talebi Haksız Ve Açıklama Bekliyor

Davut
05 Ocak 22:04
sompo-sigortanin-avukatlik-ucreti-talebi-haksiz-ve-aciklama-bekliyor-4.jpg
sompo-sigortanin-avukatlik-ucreti-talebi-haksiz-ve-aciklama-bekliyor-3.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta’dan Ödeme Gecikmesi Ve İletişimsizlik

Ahmet