Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Parça Tedarik Süreci Mağduriyeti Ve İkame Araç Sorunu

14 Ekim 2024 23:32

Kaza sonrası 30 Eylül 2024 tarihinde 2024307552879/0 numaralı hasar dosyası ile tamir işlemleri başladı. Eksper raporu sonrası 15 gün ikame araç verildi. Ancak Sompo Sigorta'nın müşteri mağduriyetine yönelik uygulaması olan parça tedariğinin hala sonuçlanmaması nedeniyle mağduriyet yaşıyorum. Yarın ikame aracın süresi doluyor, okula götürdüğüm çocuklarım var ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Sanırım parçalar Japonya'dan geliyor. Böyle sigortacılık, böyle hizmet olmaz. 2024 yılında her şeye ulaşmanın kolay olduğu bir zamanda parça tedariği bu kadar uzun sürer mi? Anlamıyorum. Çok iyi hizmet sunuyorlarmış gibi bir de şaka gibi arayarak 'Anlaşmalı servisimize götürürseniz seneye hasarsızlık indiriminden etkilenmezsiniz' diyorlar. Siz önce müşterilerinizi mağdur etmeyin. Onlar gelir poliçe yeniler.

profile profile
15 Ekim 2024 08:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Bünyamin K, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

17 Ekim 2024 10:25

Sayın Bünyamin K, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 17.10.2024 tarihli görüşme ile araç onarımının 19.10.2024 tarihinde tamamlanacağına dair bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

17 Ekim 2024 20:46

Benim servisten öğrendiğim bilgileri bana aktararak iş yaptık diyorlar. Ben bilgi istemedim parçaların teslim edilmesini istedim. Ne yazık ki onu da yapmayarak kaç gün sonra teslim ettiler. Siz öncelikle müşteri memnuniyeti için kendinizi geliştirin.

Burak
Burak

Sompo sigortadan kasko yapanlar bin pişman oluyor kardeşim hiç önermiyorum müşteri memnuniyeti sıfır yardımcı olmuyorlar

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Nuri
29 Ağustos 2024 11:23

Sompo Sigorta Değer Kaybı Olumsuz Sonuçlanması

Ramazan
23 Ocak 2024 17:25
Sompo Sigorta Değer Kaybı Olumsuz Sonuçlanması
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
19 Temmuz 2023 15:42