Temel sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net, Arkadaşını Getir Kampanyası Kapsamında Verdiği Sözü Tutmuyor

05 Ocak 2023 10:13

Aralık 2022'den beri 8849580*** internet numarası ile Şok Net ev interneti kullanıyorum. 884925***6 internet numaralı Şok Net müşterisi olan Ö** S*** Ş**'in referansı ile arkadaşını getir kampanyası dahilinde Şok Net abonesi oldum. Kampanya kapsamında Ocak 2023'te ev internetini 1 ay boyunca bedava kullanmam gerekiyordu. Bu konuyu defalarca müşteri hizmetleri ile görüşüp teyit etmemize rağmen ev internetim kesildi. Hem kampanya yapıp çevremizdekileri de Şok Net sahibi yapmamıza sebep oluyorsunuz hem de verdiğiniz sözde durmuyorsunuz. Problem çözülmezse ikimiz de başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapacağız.

10 Ocak 2023 16:39

Aralık 2022'den beri 8849580*** internet numarası ile Şok Net ev interneti kullanıyorum. 884925***6 internet numaralı Şok Net müşterisi olan ö** s*** Ş**'in referansı ile arkadaşını getir kampanyası dahilinde Şok Net abonesi oldum. Kampanya kapsamında Ocak 2023'te ev internetini 1 ay boyunca bedava kullanmam gerekiyordu ancak ocak ayı başında ev internetim yavaşlatıldı (kısıtlı Moda alındı). Problemi çözmek için çağrı merkezini aradım ancak, nedense, çağrı merkezi bant kaydı dinletmekten öte bir işe yaramadı ve irtibat sağlayamayınca “Şikayetvar” platformundan şikayette bulundum. Şikayete istinaden müşteri hizmetleri yetkilisi tarafından arandım; abonelik bilgileri teyit edildikten sonra problemin en kısa sürede çözüleceği sözü üzerine kendisine teşekkür ettim. Daha sonra şok net tarafından şikayete “internet hizmetinizle ilgili yaşadığınız sorun için tarafınızla irtibata geçilmiş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır” şeklinde bir cevap verilmiştir. Ortada bir memnuniyet yok. Problem bugün de aynen devam ediyor. Yani müşteri hizmetleri yetkilisinin “problemin en kısa sürede çözüleceği” sözü sadece söz olarak kalmış uygulamaya yansımamıştır. Kaldı ki müşteri hizmetleri yetkilisinin nazik tavrına ve problemin en kısa sürede çözüleceği sözüne karşı teşekkür etmem şok net tarafından “memnuniyetiniz sağlanmıştır” şeklinde yansıtılmaktadır ki doğru değildir. Bugün yeniden çağrı merkezini aradım, değişen bir şey yokmuş; ulaşmak, muhatap bulmak mümkün değil. Bu çağda bu nasıl bir hizmet anlayışı? Müşteri aradığında muhatap bulamayacaksa çağrı merkezi başka ne işe yarıyor? Bu tutum müşteriye saygısızlık değil mi? Son bir umutla hala problemin çözülmesini bekliyorum.

05 Ocak 2023 11:02 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Sayın Ş.. Şikayetiniz ile ilgileniyoruz, en kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınızla iletişime geçecektir. Sağlıklı günler dileriz..

06 Ocak 2023 15:48
Temel
06 Ocak 2023 18:24

İnternet hizmeti ile ilgili yaşadığım sorun için şahsımla saat 15.33'te irtibata geçildi ve sorunun kısa bir sürede çözüleceği ifade edildi ancak şu an (saat 18.24) problem aynen devam ediyor. Yani sorun henüz çözülmüş değil. Ayrıca çağrı merkezine (müşteri hizmetlerine) ulaşmak, muhatap bulmak da mümkün olmuyor, maalesef!

12 Ocak 2023 12:10

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
26 Mart 23:54