Rabia sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2023 20:38
Rabia'nın Teşekkür Mesajı
“Boğaziçi ithalat smeg Türkiye tarafında çok hızlı bir şekilde değişimi sağlandı çok teşekkür ederim.”

Smeg kettle 3 haftadan önce Karaca mağazasından aldık. Kettle makinesinin üzerinde boya soyulma izleri oluştu. Çok kötü bir görüntü soyulmalar meydana geldi. 3 haftadan itibaren soyulma başladı. Karaca mağazasından aldığımız için markayla iletişime geçtik. Bir şey yapamayacaklarını söylediler. Smeg gibi markada bunu yaşamak çok üzdü. Keşke almasaydım dedim. Kalitesi beklediğimiz gibi iyi çıkmadı. Kaplaması da son derece hassas ve kalitesiz en ufak buharın temas ettiği yerler soyuluyor.
Smeg kalitesinde ve çok yeni bir ürün için kabul edilemez hata. Telafi edilmesini istiyorum.

04 Nisan 2023 15:54 (Şikayetten 19 saat sonra)

değerli tüketicimiz tarafınıza mail olarak bilgi aktarılmıştır 2 defa telefonunuz arandı sizden bilgi alamamaktayız ulaşmanızı rica ederim. 0212 251 07 07 dahili (3) bilgilerinize.

04 Nisan 2023 15:59

Ben işitme engelliyim o yüzden açamadım. Mesajlaşmanızı istiyorum lütfen

04 Nisan 2023 16:00

WhatsApp'tan yazmasınızı istiyorum lütfen

06 Nisan 2023 11:57

WhatsApp'tan yazmıcak mısınız

16 Nisan 2023 13:45

Sorun çözüldü teşekkür ederim

16 Nisan 2023 13:49

17 Nisan 2023 10:57

Değerli tüketicimiz. biz teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Yaren
Yaren

1 yıl önce aldığım smeg kettle her yeri soyuluyor ilgili kimse bulamadım bu kadar para ödeyip mağdur olmak beni çok üzdü yurt dışı olduğu için çözüm önerileri yok bu kadar büyük bir firmanın bu mağduriyeti yaşatması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı çözümlenirse çok sevinirim

Vildan
Vildan

Bence soyulma değil de kendileri bir darbe aldırmış gibi duruyor. Bu kişide başka da soyulma şikayeti yok çünkü

Selma
17 Mart 2025 00:14
Smeg Kettle'ın İlk Kullanımda Soyulması
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Kettle Harf Dökülmesi Sorunu Garanti Sürecinde Çözülmedi, Ücret Talep Ediliyor

Zeynep
26 Kasım 2025 13:10