Merve sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Fırınım Kendisini Kitliyor

Smeg Fırınım Kendisini Kitliyor
09 Temmuz 2024 13:56

Smeg markasından almış olduğum fırınım çalıştıktan belli bir süre sonra kendisini kilitleyip kapatıyor. Bu sebeple teknik servisi aradığımda yanlışlıkla temizleme işlemi yapmışsınızdır kendisinin açılmasını bekleyin dedi. Aynı hatayı tekrar tekrar yapmaya devam edince ve pişirdiğimiz ekmekler yemekler taş gibi olmaya başlayınca gelip kontrol etmelerini istedim. 6 Haziran 2024 tarihinde cihazıma bakmaya geldiler ve fırınım kendini yine kilitledi. Gelen teknik servisin servis raporunu da paylaştım. Böyle bir hatanın normalinde olmadığını hatta fırında kendini kitleme özelliği bile bulunmadığını söylediler. Ben de bu sebeple parça değişimi değil fırının kendisinin değişmesini talep ettim. Talebime karşılık evime gelip şeflerinin fırınımı kullanıp test edeceklerini belirttiler ancak gelen giden yok size haber vereceğiz deyip süreyi uzatıyorlar çünkü 30 Temmuz itibariyle garanti sürem de doluyor. Evime hep smeg marka cihazlar aldım. Hepsinde farklı farklı sorunlar var. Smeg marka hiçbir şeyi önermiyorum.

11 Temmuz 2024 17:09

Fırınım için kilit bozuldu değişikliği sağlanacak dendi ve bugün fırınımın kilidi değişti. Ancak fırınım kendini yine kilitledi. Yeter artık, içinde yemeğim vardı ve şu anda kitli bir şekilde kaldı içinde. Merkez ve teknik servis hiçbir şekilde senkronize değil. Her ikisi de sorunla ilgili farklı şeyler söylüyorlar. Kesinlikle Smeg marka bir daha almam. Videosunu da yükledim sorunun.

30 Temmuz 2024 12:12

Dün tekrar geldiler kilidini değiştirdiler bugün yine fırınım kendini kilitledi. Gerçekten artık çok yoruldum. Bir çözüm bulun artık!

30 Temmuz 2024 14:37 (Şikayetten 21 gün sonra)

Değerli Smeg Kullanıcısı; Telefonda iletmiş olduğumuz bilgiye istinaden yetkili servise yönlendirme yapılmış kaydınız oluşturulmuştur. Saygılarımızla,

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 22:09
Siemens Fırınlı Ocakta Garanti Kapsamında Paslanma Sorunu

Smeg Elektrikli Ocak Şikayeti

Cemile
05 Ekim 2024 18:39
Esra sonuçtan memnun değil

21 Nisan 2025 13:08
Siemens Servisinden Cihaz Ve Bilgilendirme Eksikliği
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Teknik Servis Para Alma Gayesi Ekibi Üslubu

13 Haziran 2024 02:13