Skytech Ekran Yansıtmayı Kabul Etmiyor.

Skytech Ekran Yansıtmayı Kabul Etmiyor.
12 Haziran 2024 08:133.014
Aslan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler. Skytech ailesinin bir üyesi olmak da gurur verici. Hayırlı çalışmalar diliyorum. Özellikle beni arayan ve WhatsApp üzerinden yönlendirmeler yapıp sorunumu çözen Metin Bey'e ayrıca teşekkürler.

Skytech Android 2022 model 55 inç 140 ekran TV yi iki gün evvel sıfır olarak aldım. Kurulumu yapan çocuk bu konuda yardımcı olamadı. Telefonumdan ekran yansıtmayı yapamıyorum. Telefonum 2022 Xiaomi. Hiçbir şekilde telefonumdan TV ye yansıtma yapılmıyor. Bir suru de program indirdim telefona yine olmadı. Lütfen acil dönüş yapabilir misiniz. Teşekkürler.

12 Haziran 2024 10:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

12 Haziran 2024 10:05

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Aslan
12 Haziran 2024 17:12

Özellikle Bana ulaşan ve şikayetimden 24 saat geçmeden sorunu halleden ekip sorumlularından Metin Beye teşekkür ederim. Sorunu halletmesi 2 dakika. Bile sürmedi. Skytech ailesi de bu konuda takdir edilecek kadar da bilgili. Teşekkür ederim.

Aslan
12 Haziran 2024 19:05

Skytech Arızalı TV Ekran Görüntüsü Yok Siyah Dik Çizgi Var

12 Ekim 2023 09:573.594

Hatırladığım kadarıyla 23/01/2023 tarihinde kurulumu yapılan Skytech marka 55 inç televizyonum yaklaşık 1,5 ay önce arız...

1 Destek1 Yorum

1 Şubat 2024 20:151.886

Skytech firması ile olan şikayetim, 2022 Aralık sonunda almış olduğumuz 55 inç Android TV televizyonun 2023 Ekim ayında ...

Tümünü Gör
Skytech Kanallar Yer Değiştiriyor, TV Kendiliğinden Açılıyor

Skytech KanallarYer Değiştiriyor, TV Kendiliğinden Açılıyor

Serdar
Skytech TV Kendi Kendine Arıza Yaptı!

Skytech TV KendiKendine Arıza Yaptı!

Aykut
Skytech Televizyonda Yaşanılan Problemlerden Bir Tanesi Daha!

SkytechTelevizyonda Yaşanılan Problemlerden Bir Tanesi Daha!

Lütfen Telafi Et Skytech

Lütfen Telafi EtSkytech

Ceylan
Skytech TV Netflix'e Giriş Yapamıyorum

Skytech TVNetflix'e Giriş Yapamıyorum

Sinan
Skytech Televizyon Altta Işık Yanıyor Fakat Ne Ses Ne Görüntü Var!

SkytechTelevizyon Altta Işık Yanıyor Fakat Ne Ses Ne Görüntü Var!

Serkan

Öne ÇıkanKonular