Skechers Waterproof Bot Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2024 19:22

Skechers'ten aldığım delson 3.0 brandis kahverengi erkek bot, waterproof yani su geçirmez ibaresine rağmen her yağmurda ayaklarım ıslandı. Üründe 'su itici' değil, 'su geçirmez' ibaresi var. Su geçirmez yazan bir botun, yağmurda bile su geçirmemesi gerekirken, bu durum kabul edilebilir değil.

İncelenmesi için mağazaya bıraktım ve bugün gelen mesajda üründe üretim kaynaklı bir kusur olmadığı bildirildi. Ürünün üst kısmından su alması nasıl kullanıcı hatası olabilir? Sürekli ayakkabılarını aldığım bir marka olmasına rağmen, belli ki bot almamak gerekiyor.

Üretimden kaynaklı bir hata olduğu çok açık ve bunu fark etmemiş olmaları imkansız. Daha kaliteli markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır.

29 Ocak 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

31 Ocak 2024 14:00

Tekrar inceleyip telefonla olumsuz dönüş yaptınız. Üretim hatası yoksa bu ayakkabı üstten (dikiş olmayan, bağlantı kısmı olmayan yerden) nasıl su alıyor? Ayakkabıya kullanıcı olarak üst kısımdan nasıl zarar vermiş olabilirim? Yanlardan su alsa gene neyse. Ama bariz şekilde ıslaklık çorabımın üst kısmında. Eğer üretim hatası yoksa (ki olmadığını söylüyorsunuz) ayakkabının waterproof olmadığı anlamına gelir bu. O zaman waterproof ibaresinin şartlarını ürün etiketinde, kullanma kılavuzunda yazın. Bu botla ben su birikintisine girmedim. Eklediğim videonun olduğu gün sadece hafif bir kar yağışı altında 15-25 dakika bekledim ve sonuç bu. Waterproof olmayan bir ürünü neden waterproof diye piyasaya sürüyorsunuz?

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
26 Kasım 2023 13:31
Skechers Bot Su Geçirmez Waterproof Bot Su Alıyor
Skechers Bot Su Geçirmez Waterproof Bot Su Alıyor

23 Aralık 2023 21:59

Bilgin
29 Ocak 2024 09:43

15 Şubat 2025 01:22
Su Geçirmez Ayakkabı Su Alıyor!
Su Geçirmez Ayakkabı Su Alıyor!
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 16:03
Skechers Kategorileri