Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Spor Ayakkabıda Astar Yırtılması

24 Mayıs 2023 00:10

Skechers Ankara Nata Vega Mağazasından bir buçuk ay önce aldığımız spor ayakkabının iç astarında yırtılma oldu. Ayakkabı mağaza aracılığı ile incelemeye gönderildi. Bir hafta içinde gelen cevapta 1-261835 talep numaralı incelenen üründe üretim kaynaklı bir kusur bulunmadığı belirtildi. Yani kullanıcı hatası olduğu ifade ediliyor. Bir buçuk ay içerisinde gece gündüz bu ayakkabıyı girmedik herhalde nasıl kullanıcı hatası olacak. Şikayet var sitesinde aynı sorun ile ilgili pek çok şikayet var. Hepsinde de üretim hatası olmadığını belirterek sorumluluğu kullanıcıya yüklemişler. Bir dünya para vererek aldığımız böyle hir markanın sorumluluktan kaçması ticari ahlaka sığmayan bir davranıştır. Skechers gibi büyük bir firmanın buna bir çözüm bulması gerekmektedir. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimizi ifade etmek isterim.

24 Mayıs 2023 12:15

Skechers Ankara Nata Vega Mağazasından bir buçuk ay önce aldığımız spor ayakkabının iç astarındaki yırtılma ile ilgili olarak tarafımıza yüklenen kullanıcı hatası ifadesi üzerine yazdığım şikayet neticesinde müşteri temsilcisinden geri dönüş oldu. Yok topuğuna basmışsınız yok giyerken siz yırtmışsınız bir süre safsata ile hatalarını kabul etmiyorlar. Sonuç değişmeyecek hatalı sizsiniz diyorlar. Bu durumda Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. 1,5 ay önce alınan bir ayakkabıda bu tür hatanın olması ve bu konuda bir sürü şikayetin olması ayakkabının kalitesiz olduğunu göstermektedir. Tavsiye edilecek bir ayakkabı/firma değil. Herhangi bir olumsuzlukta suçu size yükleyecekler ki örnekleri "şikayet var" sitesinde haliyle mevcut. Ticaret ahlakı sıfır olan bir firma ile alışveriş yapılmaz.

24 Mayıs 2023 08:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

24 Mayıs 2023 14:11

Sorun maalesef çözülmemiştir. Firma halen suçu bize yüklemekte, yapacağımız bir şey yok demektedir. 1,5 ay önce alınan ayakkabı her gün giyilmediği halde yırtılıyorsa hata kullanıcıda değil üretimdedir. En azından onarım için olumlu yaklaşmalarını beklerdim ama anlaşılan ticari ahlakı olmayan bir firma ile muhatap olmuşuz. Çözümü Tüketici Mahkemesinde arayacağız artık.

Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
03 Şubat 2024 14:57

Sevilay
09 Ağustos 2025 14:54

Serdar
01 Temmuz 2024 18:28
Skechers Ayakkabı İç Astar Yırtılmaları
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
03 Nisan 2024 16:58