Taner sonuçtan hiç memnun değil

Skechers GO Run Plus Ayakkabısının Ayak Bileği Sorunu

Skechers GO Run Plus Ayakkabısının Ayak Bileği Sorunu
06 Ağustos 2024 15:17

Skechers'in internet mağazasından aldığım GO Run Plus marka ayakkabı her giydiğimde ayak bileğimi kesti. Uzun süre giyemedim. Skechers'in iki adet daha farklı model ayakkabısını kullanmaktayım. Onlarda böyle bir sorun yaşamadım. Ayakkabıyı incelediğimde, topuk kısmının üzerindeki parçanın dik ve yumuşak olmayıp, ayak bileğine dönük olduğunu gördüm. Koşu için aldığım ayakkabı ile bırakın koşmayı, her giydiğimde yürürken dahi ayak bileğimi kestiğinden her giydiğimden sonra bir ay ayak bileğimin iyileşmesini bekledim. Ürünü incelenmesi için 24.06.2024 tarihinde kargo ile gönderdim. 27.06.2024 tarihinde teslim alındı. İnceleme tabii ki olumsuz sonuçlandı. İnceleme sonucunu şahsi gayretimle öğrendim. İnceleme süresi bir ay demelerine rağmen 25 gündür ayakkabının geri gönderilmesini bekliyorum. Bugün 06.08.2024 ve bir buçuk aydır inceleme bitmedi. Aslında bitti ama geri kargolamayı başaramadılar. İnternet kanalından Skechers ayakkabı almayı düşünmüyorum.

skechers-go-run-plus-ayakkabisinin-ayak-bilegi-sorunu-2.pdf
06 Ağustos 2024 15:33 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Berat sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 18:38
Skechers Marka Ayakkabı Alacaklar Dikkat!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 18:46

Skechers Ayakkabı Tabanın İçe Basma Sorunu

26 Haziran 2024 17:49
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 22:24
Skechers Kategorileri