Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 12:35

Kadıköy Skechers mağazasından 29/03/2023 tarihinde almış olduğum D'lites model ayakkabımın sol ucunda bir yırtık fark ettim ve aynı gün 17/10/23 tarihinde mağazaya inceleme için teslim ettim. 22/10/2023 tarihinde tarafıma SMS yoluyla dönüş yapıp üretim kaynaklı bir kusur bulunmamaktadır cevabını aldım. Ürünü doğu dürüst kullanmadım bile. Benim anlamadığım nokta dünyaca ünlü markaların nasıl oluyor da ürettikleri ürünlerin arkasında durmayıp basitleşiyorlar. 3 bin küsur lira ödedim, mağazadan aldım. Marka tercih ettim herhangi bir sıkıntı olursa karşımda çözüm odaklı ve ürününün arkasında duran koskoca bir şirket vardı. Twitter'dan yazdım, CİMER'e yazdım buradan da yazıyorum olumlu ve çözüm odaklı dönüşler bekliyorum.

23 Ekim 2023 12:45 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

07 Kasım 2023 16:10

Az evvel müşteri hizmetlerinden İrem hanım ile görüştüm. İnceleme ekibi tarafından verdiği cevap ayakkabının yüksek ısıda yıkandığını kimyasal maddelerle temas ettiğini ve bağcıklarının açılmadan giyilip çıkarıldığından red edildiğini söyledi. Bağcıkları her seferinde açıp giyinip çıkarılması gerekiyormuş satış yaparken neden bu bilgi verilmiyor dediğimde ise alaycı bir tavırla siz bilinçli bir müşterisiniz bunu bilmeniz gerekiyor dedi. Allah aşkına ayakkabıyı alalı 7 ay olmuş 7 kere belki giyilmiş nasıl yüksek ısıda yıkandığının fikrine varmışlar. Nasıl bir kimyasal maddeye maruz kalmış da bu hale gelmiş bu ayakkabı anlamış değilim. Tüketici Mahkemesi'ne de gereken bilgileri gönderdim. İnsanları bu şekilde mağdur edemezsiniz.

05 Ocak 2024 00:37
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 15:37
Skechers Ayakkabının Yırtılması Ve İnceleme İşlemi
Skechers Ayakkabının Yırtılması Ve İnceleme İşlemi
Eda sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 19:49
Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabıda Dikiş Yırtılması Ve İade Talebine Olumsuz Yanıt

Nergiz