Skechers Çalışma Şekli Ve Personeli

19 Ağustos 2023 23:45

Skechers internet mağazasından 2021 yılında babama aldığımız ayakkabının burun kısmında açılma olduğu için aynı markanın Bursa Korupark AVM'de bulunan mağazasına gittim. Online alınan ayakkabılar için yardımcı olamadıklarını, müşteri hizmetlerini aramamız gerektiğini söylediler. 08504880200 numaralı müşteri hizmetlerini aradığımda hafta içi belli saatlerde hizmet verildiğini söyleyen bir bant kaydı ile karşılaştım. Yeniden mağazaya dönüp ayakkabıyı kullanan kişinin 80 yaşında olduğunu, bu sebeple internetten uygun olacak biçimde alışverişini de çocukları olarak bizlerin yaptığını ve ziyaret için Bursa'da bulunduğumu söyledim. Yakasında i*** yazılı görevli "isterse 5 yaşında olsun internetten almayı tercih etmişsiniz desteği de oradan alacaksınız. Bulunduğunuz ilden de kargoya verebilirsiniz." dedi. Saygısızlığına mı, yardımcı olmamasına mı, saçma yol göstermesine mi kızayım bilemedim. "hafta sonu sizin iletişim kurduğunuz bir numara varsa orayı arayarak bana yol gösterir misiniz? " dedim, "hafta sonu genel merkez çalışmıyor." diye cevap verdi.
Ayakkabıda bir sorun var ve çözümü için 80 yaşında adamın uğraşması gerekiyor. Bunu müşterisine hak gören Skechers firmasının karşılaştığım tüm personelinden şikayetçiyim.

profile profile
21 Ağustos 2023 09:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 22:04
Skechers Çocuk Ayakkabısının Işıkları 3 Günde Bozuldu, İade Talep Ediyorum
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Yanlış Ürün Teslimatı ve Geciken Çözüm Mağduriyeti

28 Ağustos 10:38