Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 21:51

İstanbul Özdilek AVM Skechers mağazasından 18.08.2024 de Skechers ayakkabı markalı olan almış olduğum ayakkabının büyük gelmesi nedeniyle 19.08.2024 de değişim için gittiğim de ayakkabının giyildiğini prosedür gereği değişmeyeceğini dile getirdiler.

Ben bir tüketici olarak bunu kapıdan çıkıp merdivenlerden geri dönen birisi olarak büyük olduğu için çıkarttım. Mağazaya gittiğimizde almış olduğum ayakkabıları değişim yapacağımız umuduyla giderken hiç olmayacak diretme ile karşı karşıya kaldım. Şimdi mağazadaki ayakkabıların altlarına baktığımızda
herkes giyip mağaza içinde dolaşıyor ediyor bir problem yok ama evden merdivenlere kadar inince kullanmış olduğumuzu dile getiriyorlar.

Çok ufak bir mevla olmayan rakamları yüksek olan ayakkabının ben değişimini değil artık iadesini talep ediyorum. Şikayetlere baktığımda herkes bu konudan muzdarip. Alma aldırma gerekli noktalara mercilere başvurumu yapmış birisi olarak bu olayın peşindeyim...

20 Ağustos 2024 09:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

20 Ağustos 2024 09:40

Çözüm bulamayan basit bir marka haline doğru ilerliyorsunuz.

21 Ağustos 2024 18:32

Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde kayıt altına aldıklarını şikayetle ilgili dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen henüz tarafıma dönüş sağlanmamıştır. Bravo tebrikler!

Sezai sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:34
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Değişiminden Sonra İade Engeli Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

Gökhan
19 Haziran 2025 10:12
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 18:46
Skechers Ayakkabılarında Kalitesizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Yetersizlik
Samet sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 12:26
Satın Aldığım Skechers Ayakkabılarda Kısa Sürede Açılma Ve Yetersiz Mağaza Desteği

Tüketici Hakem Heyeti Kararına Rağmen Ayakkabı Değişimi Yapılmadı

16 Eylül 2025 20:46