İzzettin sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Bilgim Ve Onayım Olmadan Kartımdan Para Çekilmesi

Sixt Bilgim Ve Onayım Olmadan Kartımdan Para Çekilmesi
İzzettin
07 Haziran 2023 10:02

Sixt Rent A Car ile ilgili 3. Kez şikayet yazıyorum ve her şikayet ayrı kriz.
4 mayısta araç kiraladım. Kiraladığım araçla ilgili sorun çıkınca değiştirdim. Aynı saat içinde aracı teslim ettim. HGS vs hesaplandı. Provizyon ödendi fatura kesildi.

Mağdur edildiğim için Sixt Rent A Car 1 günlük ücretsiz araç tanımladığını söyledi. 3 haziranda İstanbul Taksim ofisten ücretsiz olan aracı kiraladım, 4 haziranda teslim ettim personel provizyon için kredi kartı istedi QNB Finansbank kredi kartımı ilettim 500 ₺ provizyon çekildi buraya kadar her şey normal 5 haziranda hesabıma baktığımda kendilerine daha önce araç kiralamamda verdiğim garanti hesabımdan bilgim ve onayım dışında 612,35 ₺ çekildiğini gördüm. Evet olay burda başlıyor, kendilerine fiziken vermediğim bir karttan nasıl onayım olmadan para çekildi?

Sonrası müşteri hizmetlerini aradım. İlk müşteri hizmetleri parayı İstanbul Taksim ofisin çektiğini ücretsiz verilen araç parası çekildiğini söylediler. İstanbul Taksim ofisi parayı İstanbul Havalimanı tarafından çekildiğini söylediler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. İstanbul Havalimanı ile görüşmek istediğimi belirtsem de bağlantı sağlamadılar. Parayı merkez muhasebenin çektiğini söylediler.

En son tekrar aradım, yine İstanbul Taksim ofisi çekmiş dediler. Herkes birbirine topu atıyor. Fakat kimse bu paranın neden nasıl çekildiğini bilmiyor. Her telefona bakanda konuyla ilgili birazdan yarım saate gün içinde dönüş yapılacak dense de 2 gündür bu paranın kim tarafından nasıl çekildiğini kimse tarafıma bilgilendirme yapmadı. Aramadı. Çünkü minareyi çalan kılıfı hazırlıyor.

Şimdi buradan bir kez daha söyleyeyim, fazla çektiğiniz mazot parası illegal şekilde kestiğiniz fatura ve en son onayım ve bilgim dışında kartımdan çektiğiniz para için hakkınızda dava açacağım. Sadece firma olarak değil, ilgilenen personele kadar, davacı olacağım.

Çekilen para banka tarafından dekontla tespit edildi. Firmanız tarafından da çekilen tutar kabul edildi. Fakat neden nasıl çekildi, kimse bilmiyor. Onaysız izinsiz sebepsiz kartı kaydedip para çekiliyor ve komik olan kimse bunun nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Mahkemede görüşmek üzere

12 Haziran 2023 09:43 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

İzzettin sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Onayım Dışında Kartımdan Para Çekilmesi Ve Belirsiz Hizmet Bedeli

İzzettin
09 Mayıs 2025 22:54
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
24 Haziran 2025 00:33
Mehmet sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2025 13:13
"Sorun çözüldü"
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
16 Ağustos 2024 19:24
"Sorunumu çözen Mardin Şube yetkilisi Muhammet Bey e teşekkür ediyorum."