Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Heyet Doktoru Mağduriyeti

05 Ağustos 2024 20:28

Seyrantepe Hamidiye Etfal Sağlık Kurulu Ortopedi Doktoru ** **'a heyet raporu için muayene oldum. Motor kazası geçirdim, dizimde kırıklar ve bağlarımda yırtıklar mevcuttu. Başka hastanede tedavi olup bu hastanede heyet için başvurduğumu söyledim. Kendisi herkesi tersleyen, her odasından çıkanı kovmaktan beter eden birisi. Kendisine ilk muayene olduğumda röntgen raporunu istedi.

Tedavi olduğum hastaneye gidip CD çıktısını kendisine geri götürdüm. 'Bu olmaz' deyip tekrar beni gönderdi. Sonrasında röntgen raporunu hallettikten sonra bu sefer de MR röntgenimi istedi. Tek tek üç sefer kendisi beni uğraştırdı, tek bir sefer söylemeyip bu sakat bacağımla beni oradan oraya sürükledi. En sonunda bütün evraklarımı hallettim.

Sekretere evrak teslimi için başvurduğumda, doktor hanımın rapor hazırlamadığı, beni altı ay sonra görmesi gerektiğini söylemiş olduğunu öğrendim. Kendisi bunu söylemeyi tenezzül bile etmeyip beni evraklar için oradan oraya gönderdi.

Sadece bütün uğraşlarım boşa gitti, bu sakat bacağımla kendisi de gördü. Halimi, beni sadece yalandan yere uğraştırdı. Bir de hastaneye 1.250 TL ödeme yaptırdı doktor hanım. Kendisine asla hakkım helal değildir. CİMER'e, Sağlık Bakanlığı'na her yere şikayet ettim. Kendisi sadece hastalarını uğraştırmak için olmuş bir doktor.

Uniq
Uniq

İtiraz et mücadele et banada yanlış teşhis koydular uğraşıyorum. Kendilerine doktor demeye şahit lazım. Milleti eğlence etmişler alay ediyorlar. Olmayanları var ediyorlar. Kendileri delirmiş doktorlar hepsinin acilen değişmesi ve tedavi edilip mesleklerinden ihraç edilmesi gerekir. Problemi olmayanları problemli... Problemli olanlarıda problemsiz gösteriyorlar. Bunlar okuduk doktor olmakla eğitimlerini bitti sanıyorlar ama bilmiyorlar sistem sürekli kendini yeniler eskiler mefta olur yenilikçi sürekli dalında araştırması tecrübe etmesi en önemliside dinlemesi halden anlaması gerekir. Bunlar ne dinlemesi biliyor ne de doktor olmasını uzaktan eğitimle doktor olmuşlar 0 egitim görgüsüzlük bilgisizlik.

Yıldakaan sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 10:58