Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 10:12

Sinerji Bilgisayar firmasının internet sitesi www.sinerji.gen.tr'den S825694368 sipariş koduyla kendime bilgisayar topladım. Toplamda 78.528 TL gibi alışverişim oldu. Gelen monitörü bağladığımda panelde kırık olduğunu fark ettim. Görsellerini ekledim. Firma 2 gündür uğraştırıyor. Kargo kutusunun dışında problem yoktu dememe rağmen hala birtakım şeyler öne sürüyor.

Firma kesinlikle sattığı ürünün arkasında durmuyor. Ayıplı kırık ürün gönderip süreci yokuşa sürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Bursa Barolar Birliğine bağlı bir avukat olarak Tüketici Hakları Mahkemesinde tutarı faiziyle alacağımı bilsem de buraya da şikayet ediyorum.

24 Eylül 2024 11:18

Ürünü kullanıp kullanamadığınızı bilmiyoruz diyorlar. Al ürünü kontrol et kullanılmış olup olmadığını ürünü açtığında ledlerden bile anlayabilirsin. Üstündeki jelatinine kadar duruyor dediğimde yüzüme kapattılar.

24 Eylül 2024 12:01

Firmayı hem Tüketici Hakları'na, hem de müşteri temsilcisi yöneticisi olan m*** a. Şahsıma yaptığı uygunsuz konuşma ve attığı iftira dolayısıyla tazminat haklarımı saklı tutarak itibar mahkemesine verdim.

25 Kasım 2024 09:27 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Sevgili Kullanıcımız, Talebinizle ilgili detaylı bilgilendirmeyi e-posta adresinize ilettik. Size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Sevgilerimizle, Sinerji Kullanıcı Deneyim Ekibi

Yorumlar (5)

Nilüfer

CİMER-Şikayet-Ticaret Bakanlığı'na bildirim yapabilirsiniz. Oldukça basit. Ben oraya da bildirim yapıp iade kabul etmediklerini, Şikayetvar sitesinde bir sürü şikayet olduğunu ve her geçen gün şikayet sayısının arttığını bildirdim. Ne kadar çok kişi bildirirse o kadar iyi. Çünkü mağdur olan çok insan var. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'nden de dönüş bekliyorum.

Nilüfer

Profilimden yazdığım şikayete bakabilirsiniz iadeyi kabul etmiyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım sonuç bekliyorum.

Mert

Benimde öyle. Firma bunu huy edinmiş. Arızalı ürünler gönderip sucu başkasına atmakta. Bende Tüketici Mahkemesi'ne verdim

Ecenaz

Kutu dışarısında hiçbir sorun yok aldığımız kasa kırık çıktı kutu sağlam kargo firmasına atıyorlar suçu

Ecenaz

Merhaba bizde benzer sorun yaşadık bize de yardımcı olur musunuz?

Naci sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 14:57
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Yüksek Tutar Ödememe Rağmen Geciken İade Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2025 22:18