Zeynep sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 23:20
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Markaya ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum yedek parça tarafıma sağlam bir şekilde ulaştı ve mağduriyetim giderildi. Markayla devam.”

Merhaba. Sinbo sj3143 model katı meyve sıkacağı aldım. Ama makinenin üst şeffaf kısmı hemen kırıldı. O parçayı araştırmama rağmen bulamıyorum sorunumun çözülmesi için yardım istiyorum parçanın tarafıma temin edilmesini ve geri dönüş yapılmasını istiyorum.

06 Kasım 2023 10:54 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Kasım 2023 13:19

Sinbo dan dönüş yapıp yedek parça göndereceklerini söylediler ancak fotoğrafta görülmesine rağmen yanlış parça gönderdiler en kısa zamanda doğru parçanın tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

21 Kasım 2023 15:22

Hala geri dönüş yok yanlış parça gönderdiklerini belirtmeme rağmen hiç ilgilenen olmadı. Sinbo gibi bir markaya yakıştıramadım ve mağdur oldum

27 Kasım 2023 16:24

Halime
Halime

Sinbo katı meyve sıkacağının üst şeffaf kısmı kırıldı lütfen tedarik edebilir misiniz nasıl iletişime geçebiliriz teşekkür ederim kolay gelsin

Ercan
28 Kasım 2024 01:02

Hakan
15 Şubat 2024 13:50
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

Sinbo Meyve Sıkacağı Kapak Sorunu

Nefise