Simfer 45 Litre Fırın Teli Aşağı Düşmüş Üst Ayar Isıtmıyor

Simfer 45 Litre Fırın Teli Aşağı Düşmüş Üst Ayar Isıtmıyor
Gülseren
13 Mart 2024 14:53

Simfer 45 litre fırın, 12.03.2024 tarihinde yeni alındı. Eve geldiğinde fırının üst teli aşağı düşmüş ve üst ayarı ısıtmıyordu. Aldığım yere götürdüm ve Simfer müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söylendi. Servisi aradım, telefonla ulaştıklarında tarif verdiler; 'alt-üst' şeklinde ısıtın dediler ancak üst kısım kesinlikle ısıtmıyor. Fırında sütlaç yapmayı denedim, 1 saat geçmesine rağmen hiç ısıtmadı, sadece lamba yanıyordu ve sütlaç buz gibi kaldı. Müşteri hizmetlerine durumu ilettiğimde, bayiye yönlendirdiler ve Simfer ustası telefondan yardımcı olmaya çalıştı. Eğer gelirsek ek ücret talep edeceklerini belirttiler. Garantili bir ürün aldım ve sorgusuz sualsiz iade talep etmeme rağmen, bu mümkün olmadı. Her seferinde yalanlarla karşılaştım. 'Gelin alın o zaman sorunlu ürününüzü' gibi sorumsuzca tavırlarla karşılaştım. Almadan önce iade hakkım olduğu söylenmişti ama kimse gelip ürüne bakmıyor. Bu durumdan hiç memnun kalmadım ve bir daha asla Simfer marka bir ürün almayacağım.

15 Mart 2024 23:39

45lt Simfer fırın 70 dakika süren şekerpare önceden ısıtmama rağmen beklemekten yoruldum bu kadar sorunlu bir ürün teli düşmüş büyük ihtimalle rezidans problemi de var neden aldığım garantili ürün ilgilenen yok müşteri hizmetleri halen aramadı ben iade hakkım var yani böyle bir durum var bir gelin bakın neden bu kadar ilgisizlik her şey alana kadar mı?

14 Mart 2024 16:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Midi Fırın Pişirme Sorunu Ve İlgisiz Servis

Hülya
05 Temmuz 2025 14:48
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
06 Eylül 2023 20:36
"Simfer müşteri hizmetlerinden Ayşe Hanım aradı ve sorunumu dinledikten sonra hiçbir sıkıntı çıkarmadan hemen çözdü. Ayşe Hanım a ilgisinden dolayı, Simfer'ede ürünle alakalı sorunumu çözdüğünden dolayı teşekkür ediyorum."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Fırın: Servis Sorunları Ve İlgisizlik

Osman
28 Mart 2025 21:20
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
05 Ağustos 2024 19:37