Robot Süpürge Pil Hatası Ve Teknik Destek İhtiyacı

25 Ekim 2024 19:184.527
Bilal'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Şımart Teknoloji adlı firmanın ürünlerinin yaklaşık %80'ine sahibim ve severek kullanıyorum. Maalesef birkaç gündür Robot Süpürgem hata veriyor. Robot Süpürge ışığı kırmızı yanıp sönüyor ve mobil uygulamadan "Pil Hatası" diye bildirim geliyor. Sorunu çözemiyorum. Teknik destek talep ediyorum.

25 Ekim 2024 19:48 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Sayın müşterimiz, Yaşamış olduğunuz durumu incelemek ve sizlere gerekli desteği sağlamak isteriz. Bilgi almak ve Teknik destek işlemleri için 08.30-17.30 saatleri arasında bizlerle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olabilmemiz ve daha detaylı bilgilendirme yapabilmemiz için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşmanızı rica ediyoruz. Sizlere gereken tüm bilgilendirme sağlanacaktır.

12 Kasım 2024 19:19

Teşekkürler

Şımart Teknoloji Şımart Pil Hatası

Ebru
27 Temmuz 2024 10:314.291

Şımarttan almış olduğum elektrikli robot sürekli olarak pil hatası veriyor. Bununla ilgili geri dönüş yapabilirseniz sev...

Galip
16 Mart 2025 23:358.867

"Ürün ile alakalı olarak annem ile iletişime geçildi süreç çok iyi yönetildi sorun giderildi ekip çok yetenekliydi evimizden alıp evimize bıraktılar ilerleyen süreçte annemle Tekrar iletişime geçilmiş süpürge için temizlik ve bakım Maksadıyla tekrar hizmet verilmiş çok teşekkür ederim annem gayet memnun kaldı süreçten."

Katya Z Süpürge Robotunda Sürekli Yazılım Ve Pil Hataları Yaşıyorum

Serkan
17 Mayıs 2025 12:2714.049

"WhatsApp üzerinden görüşmemize istinaden. Teknik sorunların, şımart teknik destek ekibi tarafından yazılımsal ve bakımsal durumları gözden geçirilecek. Teşekkürler Şımart ekibi."

Katya Z Süpürge Robotunda Sürekli Yazılım Ve Pil Hataları Yaşıyorum

Tümünü Gör
Şımart Teknoloji Garip Bir Ses Çıkarıyor!

Şımart TeknolojiGarip Bir Ses Çıkarıyor!

Hüseyinege
Şımart Teknoloji Katya T Şikayeti!

Şımart TeknolojiKatya T Şikayeti!

Gökçe
Şımart Teknoloji Katya T Robot Arızası!

Şımart TeknolojiKatya T Robot Arızası!

Elif
Şımart Teknoloji Katya U Hüsranı!

Şımart TeknolojiKatya U Hüsranı!

Şevket
Şımart Teknoloji Katya T Pil Hatası Verip Duruyor!

Şımart TeknolojiKatya T Pil Hatası Verip Duruyor!

Bahri
Şımart Teknoloji Z Katya Akıllı Robot Süpürge Arızası!

Şımart Teknoloji ZKatya Akıllı Robot Süpürge Arızası!

Kevser
Katya Z Logo