09 Ekim 2024 01:17

Sigortam.net aracılığı ile meslek indirimi uygulayarak kasko poliçesi yaptırdım. Ardından görsele eklediğim mesaj geldi: 'Hasar durumunda meslek kartı ibraz etmezseniz, hasar ödemesinde indirim yüzdesi kadar kesinti yapılacaktır.' Poliçe yapılırken böyle bir şey belirtilmedi. Satış danışmanıyım, sigortam da bu şekilde yatıyor ama böyle bir meslek kartı yok.

09 Ekim 2024 01:30 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

09 Ekim 2024 10:20

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen, bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Mustafa sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2023 22:21
"Sigortam net müşteri deneyiminden Esra hanım a gayret ve sabrından dolayı teşekkür ederim, müşteri temsilcisi olarak zeynep hanım a da ayrıca teşekkür ederim. Güvenimi kazanıp beni mağdur etmediler."
Sigortam.net Meslek İndirimi Saçmalığı Ve Mağduriyeti!
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Poliçe İptali Ve Hasarsızlık İndirimi Sorunu

19 Aralık 2024 15:17