Onur sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:35

02/11/2023 tarihinde sigortaladım.com firmasından aracımın sigortası için teklif aldım. Aldığım teklif neticesinde ayrıca ihtiyari mali mesuliyet poliçesi alarak yılda 2 defalığa mahsus, aracımın yolda kalması durumunda ücretsiz çekici hizmetinin olacağı söylendi. Ben de bunu kabul ettim ve ödemesini gerçekleştirdim. 26/06/2024 tarihinde saat 00:30 civarında 35 ASB 357 plakalı aracımla İzmir-Torbalı-Ayrancılar istikametinden İzmir-Bornova'ya gitmek üzere yola çıktım ve otoban gişelerinden geçip otobana bağlandıktan hemen sonra aracım arızalandı. Şarjım çok az ve ailem araç içinde panikledi. Hemen sigortaladım iletişim bilgilerini buldum ve müşteri hizmetlerinin verdiği +90 ***********87 numaralı telefon ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Ekte görüşme kayıtları mevcuttur. Benden konum istendi ve göndermemin ardından 1000 TL fiyat farkının olduğunu kabul edersem gönderileceği söylendi. Mecburi bir şekilde kabul ettim. Neden bu farkın çıktığını sorduğumda 'Limit aşımı oluyor. Buna istinaden fiyat farkı bulunmakta' denildi. En yakın sanayiye ücretle çekileceğime evime yakın sanayiye çektireyim o zaman diye düşündüm ve bunun için çekiciye 2000 TL ücret ödedim. Aracım Torbalı sınırları içinde kalmış ve benden 1000 TL ücret isteniyor. Bu normal midir? Çekici ücretleri serbest piyasa koşullarına dahil ise bana teklif edilen 1000 TL'lik farkı, çekici firma vereceği fiyatın üstüne koymaz mı? Aynı bu şekilde iletişim adresine mail atmam istendi. Attım. Ertesi gün tekrardan aradım ve durumun normal olduğunu, zararımın karşılanmayacağını söylediler. İlk aramamda normal hakkımın 1200 TL olduğunu, sonraki aramamda 1500 TL olduğunu söyleyip yanıltmaya çalıştılar. Aslında 1500 TL'ye kadar çekim hizmet hakkımın bulunmasına rağmen en yakın sanayiye 1000 TL fark istediler. Olayın bir de şöyle bir boyutu var. Şansıma aracımın bozulduğu yerde başka bir araç daha arızalıydı ve bu arkadaş sigorta aracısı olmadan bana gelen çekiciden bir adet de kendisi için talep etmemi istedi. Benim aracımı sigortalı olmama rağmen 2000 TL'ye evimin yakınındaki sanayiye çeken firma, bu arkadaşı 3000 TL'ye çekti. Madem benim 1500 TL'lik hakkım var ise benden normal şartlarda 1500 TL alması gerekmez miydi? Ayrıca otobanda olduğum için geri gidemeyeceğine göre mecburen bir sonraki gişelerden geçip Torbalı'da dönmesi gerekiyor. Bu tam olarak 42.1 km yapıyor. Ama ben evimin yakınındaki sanayiye çektirdim. Bu da 23.3 km yapıyor.

sigortaladimcom-ucretsiz-cekici-hizmeti-2.pdf
01 Temmuz 2024 08:56 (Şikayetten 3 gün sonra)
01 Temmuz 2024 22:04

Konunun yaşanmasının ardından araştırma yapıyoruz dediniz, buraya şikayet ettim siz hala araştırıyorsunuz... Kimseyi yanıltmayın artık.

12 Temmuz 2024 12:24

12 Temmuz oldu daha ne arayan var ne soran, bir de dalga geçer gibi sigortaladım, rahatladım diyorlar mesajının sonunda.

25 Temmuz 2024 13:53

Tarih 25.07.2024 firmadan hiçbir yetkili aramadı, ama bir kişi aradı. Benim aracımı çeken çekici firmanın sahibi. Oda ücretini alma konusunda sıkıntı çektiğini ama telefonlarına bakılmadığını bu yüzden benden sigortaladımdan kim ile görüştüysem numarasını vermemi istedi. Ama ben etik olmayacağından gizlilik kuralları ilkesine aykırı olduğu için kimsenin numarasını kimseye vermedim.

07 Ağustos 2024 12:59

1 ay'ı geçti arayan soran yok

Kaşif sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 09:55
"Şikayet var kurumuna teşekkür ederim"

20 Eylül 2023 20:15

27 Eylül 2023 03:17
Fatih sonuçtan çok memnun

30 Mart 2025 19:27
"Müşteri hizmetlerinden geri dönüş yapan hanımefendinin olaya hakimiyeti ve tutumu çok olumluydu. Araya Bayram tatili girmesi nedeniyle bir aksaklık / gecikme olduğu konusunda beni bilgilendirdi. Kendine teşekkür ediyorum sorunumun çözüldüğü için, konu hakkında bilgilendirmeleri ve yardımları nedeniyle."