Mustafa sonucu yetersiz buldu

Siemens Servisinin Eski Makineleri Kapma Çabası

12 Şubat 2024 12:16

Siemens markasına güvenerek fiyat araştırması yaparak iki ayrı bayiden çamaşır ve bulaşık makinesi aldım. Çamaşır makinesi geldi, kurulum için gelen servis eski makineyi almak istedi ancak vermedim. Bulaşık makinesini getireceklerini söyleyenler, eski makineyi verecek miyim diye sordular. Vermeyeceğimi söyleyince yeni makineyi getirmediler. Bir haftadır bulaşık makinesinin getirilmesini bekliyorum. Bu durumu yaşadım ve Siemens'in ilgili olup olmadığını bilmiyorum ancak önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.

12 Şubat 2024 13:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

14 Şubat 2024 13:50

Olayların Siemens ile ilgisi yok, servis elemanları veya ürünü getiren lojistik elemanları eski cihazlarınızı kapma derdinde. Her gelen ev eşyası ihtiyacı olduğunu söylüyor, ihtiyacı olan bildiğimiz kişilere vereceğiz deseniz de tel no yazıp bırakıyorlar. Dertleri cihazınızı kapıp spotçulara 2. El Satıcılarına satmak. Tavsiyem, uyanık olun vermeyin cihazlarınızı, ihtiyacı olan bildiğiniz bir kişi veya hayır kurumuna verin.

28 Şubat 2024 02:42
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 12:02
Hakan sonuçtan memnun

12 Mart 2024 09:29
"Teşekkürler makine bugün itibariyle değişti."
Gürzan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Kusurlu

12 Mart 2024 10:33
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 13:01

Siemens Ev Aletleri Kategorileri