Burak sonuçtan çok memnun

Siemens Kurutma Makinesi İq500

14 Ekim 2023 15:17
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Değişimmyapıldı. Teşekkürler...”

Ürünlerde çekme ve küçülme sorunu! Siemens iq500 model kurutma makinesi satın aldım. Yaklaşık 2 senedir, kullanamadığım için durmakta. Cihaz ilk zamanlarda attığım tshirt Lacoste, kot pantolon, nevresim takımı havlu aklınıza gelen her ürünü çektirdi.

Ve ben daha fazla giyime para ayırmadığım için ürünü kullanamıyorum. Bunun gibi sorun yaşayıp çözen oldu mu?

İg 1burakaydogan

20 Ocak 2024 22:53

Çekme Küçülme Sorunu! Siemens iQ500 model kurutma makinesi tüm ürünlerimi küçülttü servis gelip saçmaladı gitti.

Ek
14 Ekim 2023 16:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Ekim 2023 19:17

Randevu verildi, pazartesi 17-18 arası işimden izin alıp geldim, evde olamama rağmen servis gelmiş evde bulamamış, Ankara da sitede yaşıyorum sitenin güvenlik kayıtlarında dahi yoklar! Kafalarına göre geldik yoktunuz, malının arkasında değil asla. Siemens servis geldik yoksunuz diyor! Bayramda gelin belki oluruz.

24 Aralık 2023 19:01

Sorunum hala giderilmedi, muhatap kimse yok servis ilgisiz. Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım tüm kayıt tutanaklar ile.

26 Aralık 2023 15:57

Aradılar efendim servis gelmedi mi dediler durumu anlattım gelmedi dedim hemen ilgileniyorum dedi 24 saat geçti dönüş yok.

01 Ocak 2024 20:20

Siemens servisten bir usta geldi, lakayıt bir tavırla eve girdi, kurutma makinenizde sorun varmış ben ölçüm alacağım sorun yoksa yoktur diye başladı çalışmaya! Bu arada bende mühendisim neler yapacaksın test için dedim, nem ve ısı testi dedi. Peki dedim. Cihazın içine bir ısı probu attı kapağını kapattı programa aldı başlattı ve kısa süre sonra bakın kesti yani nem yok ısıya ulaştı bir sorun yok dedi bununla alakalı bir servis formu yok mu dedim ki biz her gittiğimiz arızada servis formu acar imza alırız. Hayır cihazda bir arıza yok dedi fotoğraf çekti. Gel gelelim dedim ki tüm ürünlerimiz çekti küçüldü nasıl yapacağız? Bir daha test edin sorun yok diye ısrar etti, hatta bir nevresim takımı alın atın deneyin diyor sanki 50-100 liralık bir şey i deneyin der gibi! Ardından birkaç atlet ve iç çamaşırı attık. Sentetik moduna alın dolap kuruluğunda en hafif uygulama olur dedi ve attık ki sonuç yine aynı!

20 Ocak 2024 22:34
Siemens Kurutma Makinesi İq500

Siemens den zar zor teknik servis geldi. İnceleme yaptı içerisine nem ve ısı kontrol için ısı sensörü attı, cihazı çalıştırdı cihaz istenilen sıcaklığa geldi nem sensör kapandı dedi 3 dakika içinde bitti servis dedik ki hocam ürünlerimizin hepsi küçüldü, yanlış kullanımdır dedi, anlatında o zaman bilelim dedim anlattığı prosedür ile kullandık yine aynı sonuç pamuklu moduna alınca çekiyor diyoruz o zaman o Moda alma diyor böyle saçmalık olamaz! Siz yeni bir nevresim alın onda deneyin bir de dedi, sentetikler dolap kuruluğunda çarşafı, pamukçular dolap kuruluğunda da yorgan kılıfını attık yine çekti!

20 Şubat 2025 16:46

Değişimmyapıldı. Teşekkürler...

Siemens Ev Aletleri Kurutma Makinesi Kıyafetleri Mahvediyor

22 Şubat 2025 14:01

28 Ağustos 2024 00:01

Siemens Kurutma Makinesi Çekme Yaptı

22 Eylül 2024 10:04

Siemens İQ500 Kurutma Makinesi Kıyafetleri Küçültüyor!

30 Mayıs 2024 16:00
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Siemens IQ 700 Kurutma Makinesi Çamaşırları Küçültüyor Mu

26 Temmuz 2025 18:00