Siemens Fırın Isı Ayarı

11 Haziran 2024 21:49

Siemens fırınımın derecesi açık olduğu halde kendi kendine kapanıyor. Ben fırındaki şeyin piştiğini sanıyorum, bir bakıyorum fırın kendiliğinden kapanmış. Isıyı kendi kendine kapatıyor, pişirmesinden de hiç memnun değilim. Yardım lütfen, alalı bir yıl olmadı. En başından beri ısı konusunda bu sorun var, küçük ayarlarda çalışmıyor (50 derece, 70 derece vb.).

12 Haziran 2024 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Siemens Fırında Kendiliğinden Kapanma Ve Isı Ayarı Sorunu

27 Temmuz 2025 15:33
Edanur sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 14:33
"Teknik ekip gönderdiler, teşekkürler"
Seyma sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 19:10
"👍. Teşekkürler..."
Gül sonuçtan çok memnun

Siemens Fırın Sorunlarıyla Baş Edemiyoruz

22 Mart 2025 09:27
"Müşteri temsilcisi hemen aradı ilgilendi servis görevlisi Fatih bey gelip ölçüm yaptı anlattı gösterdi teşekkür ederim. Bu fırınlar böyle çalışıyormuş 180 derecede en az 1 saatte pişirecekmişiz ve tepsi en alt rafta olacakmış. Netice olarak servisle birlikte yaptık kızardı. Evimde her şey Siemens Fakat yeniden alacak olsam bu marka fırını almam"
Siemens Ev Aletleri Kategorileri