Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 17:48

Siemens tw86103/02 model kettle'ımı 4 sene önce aldım fakat sadece su kaynatmak için kullandığım cihazda paslanma var. Resimlerini de ekliyorum. Siemens müşteri hizmetlerini aradığımda kesinlikle mallarının arkasında değiller. Her şey ürünü satmasıyla mı bitiyor acaba? Ben her 3-4 senede bir kettle mı almak zorundayım. Lütfen Siemens Türkiye konu hakkında yardımcı olun, size hiç yakışmadı bu hareket.

Fatih
Fatih
01 Eylül 2023 20:03

Firmadan geri dönüş oldu. Kesinlikle kendilerini haklı müşteriyi haksız görüyorlar. Kapağı tamamen açılmadığı için eliniz girmiyor ve kimyasallar ile içini temizleyememenize rağmen güçlü kimyasal kullanıp paslandırmışsınız diye suçlandım. Üstüne kettle ın tamiri olmadığı için yenisini almam gerektiği gibi bir çözüm ürettiler kendileri. Kesinlikle Siemens'ten bir daha hiçbir şey almam, bu şikayetide hiçbir surette kaldırmam. Herkes Siemens firmasının ne olduğunu görsün.

07 Eylül 2023 10:00 (Şikayetten 5 gün sonra)

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Elektrikli Su Isıtıcı Arızası!

25 Mayıs 2023 10:31
Sana sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 00:08

Siemens Ev Aletleri Kategorileri