Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Sürekli Kireç Temizliği Uyarısı

04 Ekim 2023 09:59

Siemens eq6 Plus s300 model tan otomatik kahve makinem orijinal kireç temizleme tabletleri ile temizlemiş olmama rağmen kısa bir süre sonra tekrardan kireç temizliği uyarısı verdi. Servise gittiğinde servisten 1000 TL ücret ödeyerek kendilerine temizletmem gerektiği söylendi! Bununla ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda ise yapılacak bir şey olmadığı ancak yarı ücretle yaptırtabilineceği söylendi. Günlerdir de cihazımın teknik serviste olması cabası. Sorunlu cihaz için bir de benden ücret ödemem isteniyor. Derhal cihazın değişimini istiyorum.

04 Ekim 2023 11:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yasemin
04 Ekim 2023 12:43

Az önce tekrardan aynı teklif ile arandım dalga geçer gibi! Benim tam temizleyemiyor olma ihtimalimden dolayı olacağı söylendi ve ironik olan da temizleme teklifini kabul etmem sonrası tekrar aynı uyarının çok kısa bir süre sonra çıkmama garantisini veremiyor olmaları! Nasıl bir firmasınız ki 500 TL benim ödemem pazarlığına oturuyorsunuz? Üstelik garantisi devam eden bir cihazda! Ve neden benim cihazım 1 haftadır hiçbir şey yapılmadan teknik serviste bekletiliyor. Bu nasıl bir saçmalıktır!

Koray
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu bende yaşıyorum firmaya yazdım. Sizin Gelişmelerinizden haber verirseniz sevinirim

Yasemin

Maalesef hiçbir gelişme olmadı. Devamlı olarak aynı sorun devam ediyor. Temizleme işleminden sonra ertesi gün yine aynı uyarı! En iyisi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmek bir türlü zaman yaratamadım. Ama en kısa sürede yapmam gerekiyor.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Kahve Makinesi Temizlik Uyarısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

10 Aralık 2024 13:22
Alper sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 11:55
"Tamirden sonra ürünü bir aydır kullanıyorum. Kireç temizlik uyarısı gelmedi. Problemim çözüldü. Teşekkürler."
Siemens Ev Aletleri Kategorileri