Siemens Ev Aletleri Kg86naıd2n A+++ 682 Litre XXL Buzdolabı Sorunu

28 Haziran 2023 15:22

Siemens kg86naıd2n a+++ 682 litre XXL buzdolabı aldık. İlk hafta daha buzlanma sorunu yaşadık servis geldi. Bir şeyler yaptı. Birkaç ay normal devam etti. Daha sonra yine aynı sorunu yaşadık.

Bu hayat pahalılığın da birkaç ayda bir tüm yiyecekleri çöpe atmak zorunda kalıyoruz. Bu buzdolabı sorunlu değişim istedik. Müşteri hizmetleri m***** bey isimli kişi söz verdi. Termostat değişimi yapalım tekrar aynı sorunu yaşarsanız söz değişim yapacağız dedi.

Tamirden sonra 3 defa daha aynı sorunu yaşadık şimdi yine şikayetimizi artık buradan bildirip daha sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağız. Başka çare kalmadı.

29 Haziran 2023 11:00 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ali
Ali

Siemens kg86naıd2n buzdolabı aldım özellikle Siemens aldım soğutucusu ve dondurucusu konusunda iyi olduklarını düşündüm ama maalesef öyle değilmiş. 2.5 ay ve ya 3 ay kadar oldu kurulumu yapıldı ve kullanıyorum aslında kullanamıyorum o kadar sıkıntı yaşıyorum ki dolabın motoru habire kendini durduruyor ne soğutuyor ne de donduruyor sebzelerin meyvelerim Siemens sayesinde hemen bozulup çöpe atmak zorunda kalıyoruz o kadar pişmanım ki Siemens'ten abim aldı ona sattırmaya çalışıyorum servisi çağırdım dondurup soğutmamasına rağmen teknik sıkıntısı yok diyor ya ben dolaptan verim alamıyorum diyorum yapacak bir şey yok diyor ortamdan kaynaklı sorun yaşıyorsunuz ya ben o zaman niye Siemens aldım ortama yenik düşecek kadar kalitesiz olduğunu düşünmemiştim neymiş efendim sıcaktan motor kendini donduruyor ya zaten ben havalar sıcak diye Siemens aldım sebzeleri meyvelerim ve dondurularak malzemelerimi bozulmadan kullanabilmek için aldım ama o kadar kalitesizmişki ortama yenik düşüyor motorları.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabında Sorun Yaşama

27 Mart 2025 11:37